2777
2789
عنوان

تحقیق ازدواج

5046 بازدید | 27 پست

سلام 

یه سوالی دارم شما چطوری درباره خواستگار تحقیق می کنین کجا می رین چی می پرسین چه کارایی می کنین 

ایا اول تحقیق می کنین بعد راهش می دیدین؟

کسی چیزی می دونه که کمک می کنه بگین 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ما اول خواستگارو میزاریم بیاد یکی دو جلسه حرف بزنیم اگه نظرمون گرفت و خواستیم جدی کنیم میریم تحقیق البته بیشتر بابام میره اونم از خواستگار ادرس خونه محل کار همسایه و شماره تلفن دوستان آقا پسر و میگیره میره تحقیق

تو جلسه اول ک معمولا بزرگتراش میان. ینی مامان و بابا. اگ رفتارشون مورد پسند بود میریم محله شون از همسایه ها میپرسیم محل کار خود پسر هم میریم اونجام میپرسیم اگ محل سابقم دارن ینی یکی دوساله خونه شونو عوض کردن جای قبلی هم برید

. اگ طرف سابقه نامزدی داشته باید ی فرد عاقل و هم بفرستید از خانواده همسر سابقش تحقیق کنن. 

وقتی دو سه جلسه با هم صحبت کردن پسر و دختر و یک جلسه با حضور ی بزرگتر بیرون رفتن هم میرن مشاوره قبل ازدواج. ک من توصیه میکنم حتمااااااا ی مشاور خوب و دینیِ ب روز پیدا کنید. هم از لحاظ اعتقادات و هم از لحاظ رفتاری هر دو رو بررسی میکنه. تست هم میگیره. خیلی خوبه

لایک نکنید اه

اول باید اون طرف بیاد خاستگاری اگر دختر را پسندید و جواب خواست، خانواده دختر برن تحقیقات از در و همسایه و اطرافیان محل کار.

قبل از اینکه برن خونه دختر که زوده واسه تحقیق.

در دلم چیزی هست، مثل یک بیشه نور، مثل خواب دم صبح
اول یه ذره تحقیق برا اجازه ی خواستگاری بعد اینکه فهمیدین خوبن تحقیق مفصل

به نظرت ایراد داره خودم برم تحقیق کسی رو ندارم تحقیق کنه یا اونای که هستن رفتن و نرفتنشون عین همه

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز