2821
2789
عنوان

خواهش میکنم

77 بازدید | 20 پست

خواهش میکنم ازتون شما رو قسم میدم به ابوالفضل خواهش میکنم بیاین منو بکشید راحت بشم .خواهش میکنم آدرسم میدن فقط یه بلایی سرم بیارین این دنیا و زندگی جایی واسه من نیست ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیتونم آروم باشم خیلی داغونم خیلی 

عزیزم به خدا پناه ببر به خدا ارومت‌ میکنه من ادمی نیستم که نماز بخونم همیشه و اینا یکی در میون میخونم ولی به خدا جواب میده برو نماز بخون از خدا حاجتتو بخواه قران بخون انقدر تاثیررر داره 

🌸🌸🌸

عزیزم به خدا پناه ببر به خدا ارومت‌ میکنه من ادمی نیستم که نماز بخونم همیشه و اینا یکی در میون میخون ...

الان چند تا صوت قرآنی گذاشتم گوش کردم ولی هرکار میکنم انگار فایده ندارع 

الان چند تا صوت قرآنی گذاشتم گوش کردم ولی هرکار میکنم انگار فایده ندارع 

خودت بخون نماز حاجات بخون بعدش بخواب بیدار که بشی اروم تری اگر نتونستی فیلم ببین برو بیرون اصن یکم هوا بخوره بهت کاری که دوست داریو بکن درست میشه ایشالا

🌸🌸🌸

عزیزم میدونی چرا اینحوری میشی چون خودتو نشناختی 

تو خودت انتخاب کردی به این دنیا بیای برای لذت برای هدفی که داری .

مشکلات زیاد شد شماهم هدفتون یادتون رفت که برا چی اومدی. 

ببین مشکلات هست اما تو به دید بهتر نگاه کن مشکلات میان که زندگی ادمو بسازن .

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 

دوست داشتید عضو گروهم شید مطمئنم کمکتون میکنه .عزیزم. اما برای عضویت یکم هزینه داره .

چیزای که اموزش میدم اینا هستن

باور*تغییر باور .*جذب*درخواست کردن *تجسم خلاق.*کلام *قدرت سوال کردن.*درمورد واقعیت خودمون*احساس*ارتباطات*تند خوانی…*هدف گذاری..*عزت نفس*توحید*ثروت*فرشتگان*سابلیمینال بیوکنزی .*بازی فراوانی *

اذکار مجرب *

خلاصه کتاب های معروف روانشناسی*

کلیپ واهنگ های انگیزشی *

برای اطلاع از قیمت دایرکت.🌹

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 
عزیزم میدونی چرا اینحوری میشی چون خودتو نشناختی  تو خودت انتخاب کردی به این دنیا بیای برای لذت ...

درست میگی عزیزم ولی بعضی وقتا زندگی اونقدر بهم فشار میاره که حس میکنم دنیا جای زندگی کردن نیس و اهدافم رو فراموش میکنم