2777
2789
عنوان

وضع مالی

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 29 پست

اشتباه کردی،منم فروختم،اخرش دو سال گذشته،هزار تومن نداده ک حداقل یه تیکشو بخرم،طلا پشتوانه زنه،منم شوهرم اونروزا بهترین مرد دنیا بود،اگه حداقل واسه خونه خریدن فروخته بودم نمیسوختم بخدا

مرسی ازتون خیلی اروم شدم با حرفاتون

یه روزی من وشوهرم ۲هزارتومن هم نداشتیم اما انقدخوشال وعلی بی غم بودیم که زبون زد همع بودیم بخدا بحث پز نیست الان دوتا خونه و۳تاماشین داریم ویه دنیافاصله بین هم ..

قدرلحظاتتوبدون دوستم❤

if you can't be kind,be quiet😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشتباه کردی،منم فروختم،اخرش دو سال گذشته،هزار تومن نداده ک حداقل یه تیکشو بخرم،طلا پشتوانه زنه،منم ش ...

همسر من ولی اینجوری نیست پیارسال انگوهامو فروخت سال بعدش تا پول اومد دستش برد عین همونو برام خرید ولی متاسفانه بازم فروختیم میدونم اگه داشته باشه زرگری رو برام میخره اما وضعش اصلا خوب نیس از فکر و ناراحتی تا صب نمیخوابه

وقتی عاشقشی وقتی خوبه مسلماً باید پشتش باشی یه زندگی ساده که با عشق همراهه بهتر از یه زندگی منجمد رفاه‌زده‌س

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

یه روزی من وشوهرم ۲هزارتومن هم نداشتیم اما انقدخوشال وعلی بی غم بودیم که زبون زد همع بودیم بخدا بحث ...

منم همسرمو انقد دوست دارم وقتی زنگ زد بهم گف خدایا چیکار کنم برم بمیرم گفتم ینی الاناست قلبم وایسته و گفتم بیا ببر حلقه هامونو بفروش😔

منم همسرمو انقد دوست دارم وقتی زنگ زد بهم گف خدایا چیکار کنم برم بمیرم گفتم ینی الاناست قلبم وا ...

توکل بخدا دل شاد بهتراز هرچیزیه وپول هست غصه نخور فدای سرت❤

مرد خوب ارزششوداره 

اون مردی خوبه که اخلاقش عوض نشه به ثروت که میرسه

if you can't be kind,be quiet😏
توکل بخدا دل شاد بهتراز هرچیزیه وپول هست غصه نخور فدای سرت❤ مرد خوب ارزششوداره  اون مردی خوبه ...

نه نه اصلاااا تا به دوتومن بیاد دستش اولین جیزی که بخره به تیکه طلاست برام