2777
2789

سلام، عزیزم شما کرمان آی وی اف کردین؟ دکترتون کی بود؟ منم دیگه ناامید شدم، میخوام برم آی وی اف شم، بین دکتر حبیب زاده و حسینی دو به شکم

آیا به آنچه که برای تو مقدر شده است ایمان داری؟؟؟
سلام، عزیزم شما کرمان آی وی اف کردین؟ دکترتون کی بود؟ منم دیگه ناامید شدم، میخوام برم آی وی اف شم، ب ...

سلام عزیزم 

حبیب زاده اصلا به درد نمیخوره یا برو حسینی یا دکتر سعید 

من خودم پیش حبیب زاده دوتا ای وی اف و یه ای یو ای منفی داشتم...حبیب زاده اصلا برام آزمایش ننوشت نه برای خودم نه شوهرم ...مثلا من دوماه پیش رفته بودم برای ای وی اف تو افضلی پور. پیش دکتر سعید.برام ذخیره تخمدان نوشت ایمنی نوشت که فهمید تنبلی شدید دارم و ذخیره خیلی بالا بود یعنی دارو مصرف میکنم فقط فولیکول میسازم درصورتیکه بی کیفیت بی کیفیتن.اونوقت هم ک حبیب زاده ای وی افم کرد آزمایش نگرفته بود ازم و دارو چرت و پرت نوشت منم تعداد زیاد فولیکول بی کیفیت و سایز کوچک داشتم که جنین کیفیت خوب هم اصلا برام تشکیل نشد.خلاصه حبیب زاده فقط اسم بلند کرده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دارم میرم تو افضلی پور مجدد ای وی اف کنم دکترم هم سعید هستش تا الان که ازش راضی بودم قرار بود که این ماه دارو مصرف کنم ک بخاطر اوضاع کرونا گفتن فقط موارد اورژانسی...

منم پریودم عقب افتاده بی بی چک گذاشتم بعد چند ساعت یه هاله خیلی کمرنگ انداخت که ۱۰۰درصد مطمئنم منفیه چون تا حالا چندبار این شکلی پیش اومده برام 

سلام عزیزم  حبیب زاده اصلا به درد نمیخوره یا برو حسینی یا دکتر سعید  من خودم پیش حبیب زا ...

سلام عزیزم، مرسی بابت راهنمایی های خوبت، ان شاالله که بی بی چکت مثبته و باردارین... منم دیروز رفتم مرکز ناباروری افضلی پور پیش دکتر حسینی، فعلا برام امپول و مکمل نوشته تا دو ماه دیگه... دو ماه دیگه سیکلم شروع میشه، برام دعا کن گلم  

سلام عزیزم، مرسی بابت راهنمایی های خوبت، ان شاالله که بی بی چکت مثبته و باردارین... منم دیروز رفتم م ...

ایشالا که هرچی خیره پیش بیاد عزیزدلم..

دیروز که رفتی کسی برای ای وی افم اومده بود؟من برم اگه بشه اینماه

من پریود شدم😢

ایشالا که هرچی خیره پیش بیاد عزیزدلم.. دیروز که رفتی کسی برای ای وی افم اومده بود؟من برم اگه بشه ای ...

ممنون، والا فقط سه تا بودیم که هر سه تامون ویزیت و سونو شدیم، من با اون دو تا صحبت نکردم ببینم تو چه مرحله ای هستن، تماس بگیرید با مرکز منشی شون راهنمایی میکنن

ممنون، والا فقط سه تا بودیم که هر سه تامون ویزیت و سونو شدیم، من با اون دو تا صحبت نکردم ببینم تو چه ...

فردا میزنگم 

میشه دوم پریودی ک باید داروهامو استفاده کنم

راستی شما مشکلتون چیه؟

فردا میزنگم  میشه دوم پریودی ک باید داروهامو استفاده کنم راستی شما مشکلتون چیه؟

ان شالله که کارتون راه می یفته و به زودی مامان میشی... 

من اندومتریوز هستم، شوهرم هم واریکوسل دارن... دکتر حسینی در جا گفتن آی وی اف... فعلا برای کیستم سه تا امپول نوشتن که تموم شد باید برم ببینن تغییر کرده یا نه

ان شالله که کارتون راه می یفته و به زودی مامان میشی...  من اندومتریوز هستم، شوهرم هم واریکوسل ...

مرسی عزیزم امیدوارم

اها ایشالا که هرچی مصلحته 

منم شوهرم تعداد اسپرمش رو ۴...۵میلیونه 

خودمم  تنبلی شدید