من دوساله ازدواج کردم همسرمم طرف منه چون میبینه حق بامنه حتی خواهرشوهرامو برادر شوهرامم طرف منن خیلی دوسم دارن اما مادرشوهرم ازش نگم براتون که دیوانه م کرده یه ساله باهم تو یه ساختمونیم البته موقت به همه چیمون گیر میده الان اومده خونمون میگه بخاریتون چرا زیاده پول گاز زیادمیاد اب و برق و گازمون یکیه منم همش خواستم خودمو تبرئه کنم پیشش که زیاد نیست اما بعد احساس خنگ بودن کردم پیش خودم گفتم اخه چرا باید توضیح بدم به اون چه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بی توجهی کن بهش درست میشه هر چی بیشتر توضیح بدی بدتر میشه
بدبختی من همینه خیلی روحرفاش و حرکاتش حساسم زندگیمو جهنم کرده نمیدونم بی تفاوت باشم دیشب اتفاقا با همسرم بحثمون شد بهم میگه تو دیگه زیادی خوبی زیادی حساسی برای چی ازش میترسب برای چی بدی میکنه خوبی میکنی بسه دیگه زندگیمونو جهنم کردی بااین ترست
ما تو ی خونه ایم ی اتاق دارم فقط یساله ازدواج کردم هر بی احترامی بگی بهم کردن فقط،شوهرم پشتمه بخاطرشون گاهی تا ی هفته هیچی نمی خوردم ...معدم داغون شده عصبی شده اسیدی،شده شدید حالت تهوع دارم ...افسردم کردن...گوشه گیر شدم هیچی نمیتونم بخورم...وقتی خونه نیستیم اتاقمو می ریزه....فال گوش وایمیسته...تو همه چیمون دخالت می کنه ...باباش بدتر خیلی بده اگه میدونستم پامو نمیزاشتم تو خونشون ....بخدا الکی دعوا سرو صدا فحش میده می گه از خونم برید ازتون خوشم نمیاد بیچاره شوهرم سنی نداره موهاش سفید شده داغون شده خیلی بی احترامی کردن هیچی نگفتم خدا کنه فقط خداوکنه بتونیم خونه درست کنیم دیگه تحمل ندارم الهی به حق فاطمه زهرا خدا نگزره از کسایی که زندگیرو تو جوانی زهرمارم کردن که به خودکشی فکر کنم
خنده ی تلخِ من از گریه غم انگیز تراست😔میشه ی صلوات برای ارامشم بفرستین.