نگاه به اسماشون نکن همشون مواد اولیه ساده و خوشمزه هستن
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
پاستا آلفردو پای چوپان گراتن سیب زمینی چیکن استراناگوف نگاه به اسماشون نکن همشون مواد اولیه ساده ...
دستور یکیشو بگو ماهم درست کنیم
به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات مهمونم کن مرسی)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
پاستا آلفردو پای چوپان گراتن سیب زمینی چیکن استراناگوف نگاه به اسماشون نکن همشون مواد اولیه ساده ...
اون پاستارو بگو درست کنم
به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات مهمونم کن مرسی)
مرغ نگینی کن با کره و سیر و فلفل سیاه و آویشن تفت بده. قارچ هم جدا تفت بده آب نندازه ها سرخ شه. مرغ و قارچ قاطی کن. ماکارونی هم آبکش کن. بریز توش. بعد روشون انقدری شیر بریز که کل مواد بپوشونه. کم کم شیر کامل جذب میشه و نوش جان
دستور اصلی خامه و پنیر پارمسان داره که من نمیزنم چون همینجوری خیلی سنگین
تنبل😂😂 مرغ نگینی کن با کره و سیر و فلفل سیاه و آویشن تفت بده. قارچ هم جدا تفت ب ...
ببین اگه سرچ کرده بودم خوشمزه نمیشد 😖
دستت طلا😘
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
اول سیب زمینی اب پز کن ..بعد پیاز سرخ کن .و با سیب زمینی بکوب و قاطی کن .نمک و فلفل و زردچوبه بزن و اخرشم تخم مرغ بشکون روش و کره بزن .خوشمزه میشه با خیار شور گوجه .
سلام فکر کنم شیرازیا میگن دوپیازه الو .ولی ما میگیم سیبزمینی کوبیده . اول سیب زمینی اب پز کن ...
ممنون عزیزم لطف کردی.اینو که شما گفتی همسرم بهم یاد داده گاهی براش درست میکنم من فکر کردم مثل اسمش داخلش الو داره اخه عاشق آلوام
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند