سلام دوستان من نیازمند تخمک اهدایی در مشهد هستم اگه کسی شرایط زیر را داره لطفا پیام دوستی بده و مبلغ مورد نظرشو برام بگه واسطه ها لطفا مزاحم نشن خانم مورد نظر باید مطلقه و دارای گروه خونی a+ويا o+ باشه و دارای رده سنی زیر ۲۹ سال خواهش میکنم اگه میتونین حتما کمکم کنین و دوستانی ک نمیتونن لطفا اذیتم نکنین ب اندازه کافی زجر کشیده هستم
خدایا منم مثل حضرت زکریا دلم بچه میخواد میشه بهم بدی تا گرمای وجودشو احساس کنم
تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
ولی جنین دومم که سقط شد دادیم ازمایش ژنتیک که فرستادن خارج از کشور برای ازمایش بعد ۴ ماه جوابش اومد گفتن که مشکل ژنتیکی داریم و یک ژن فعال شبیه هم با شوهرم داریم شوهرم پسرعمومه
تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍
تخمدانهام ب دارو پاسخ نمیده ۶ بار پانکچر شدم هر بار یک یا دو جنین تشکیل شده دکترم میگه فایده نداره ه ...
اهااا عزیزم بهتر از نیست از یه مرکز ناباروری کمک بخوای که اونا برات تخمک پیدا کنن
انشالله که همه اونایی که منتظریم خدا بهمون نگاهی کنه