2789
عنوان

نیازمند تخمک

333 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من نیازمند تخمک اهدایی در مشهد هستم اگه کسی شرایط زیر را داره لطفا پیام دوستی بده و مبلغ مورد نظرشو برام بگه واسطه ها لطفا مزاحم نشن خانم مورد نظر باید مطلقه و دارای گروه خونی a+ويا o+ باشه و دارای رده سنی زیر ۲۹ سال خواهش میکنم اگه میتونین حتما کمکم کنین و دوستانی ک نمیتونن لطفا اذیتم نکنین ب اندازه کافی زجر کشیده هستم

خدایا منم مثل حضرت زکریا دلم بچه میخواد میشه بهم بدی تا گرمای وجودشو احساس کنم 

سلام عزیزم..چ مشکلی داری که تخمک لازمی 

اگه میشه بگو اخه خودمم باید تخمک اهدایی بگیرم بخاطر مشکل ژنتیکمون

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام عزیزم..چ مشکلی داری که تخمک لازمی  اگه میشه بگو اخه خودمم باید تخمک اهدایی بگیرم بخاطر مش ...

تخمدانهام ب دارو پاسخ نمیده ۶ بار پانکچر شدم هر بار یک یا دو جنین تشکیل شده دکترم میگه فایده نداره همش رو تخمکای خودت کار کنی

از آزمایش کاریوتایپ فهمیدین اینو؟؟

نه کاریوتایپ هم دادیم نرمال بود

ولی جنین دومم که سقط شد دادیم ازمایش ژنتیک که فرستادن خارج از کشور برای ازمایش بعد ۴ ماه جوابش اومد گفتن که مشکل ژنتیکی داریم و یک ژن فعال شبیه هم با شوهرم داریم شوهرم پسرعمومه

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍
از آزمایش کاریوتایپ فهمیدین اینو؟؟

نه عزیزم داروهای محرک استفاده کردم و تخمک کشی شدم ۳۰ سالمه ولی تخمدونام حساس ب دارو نیست

تخمدانهام ب دارو پاسخ نمیده ۶ بار پانکچر شدم هر بار یک یا دو جنین تشکیل شده دکترم میگه فایده نداره ه ...

اهااا عزیزم بهتر از نیست از یه مرکز ناباروری کمک بخوای که اونا برات تخمک پیدا کنن

آخی عزیزمم میفهمم چی میگی انشالله خدا کمکمون کنه

وای امضات دقیقا ارزوی منم هست

انشالله که همه اونایی که منتظریم خدا بهمون نگاهی کنه

وای امضات دقیقا ارزوی منم هست انشالله که همه اونایی که منتظریم خدا بهمون نگاهی کنه

آمین الهی ک ماهم ب آرزومون برسیم 

نه کاریوتایپ هم دادیم نرمال بود ولی جنین دومم که سقط شد دادیم ازمایش ژنتیک که فرستادن خارج از کشور ...

واااای خدا ترسیدممممم.. ماهم پسرخاله دخترخاله ایم.کاریوتایپ دادیم مشکلی نبود خداروشکر

ما آبادانیا