2777
2789
عنوان

حال خوب

115 بازدید | 16 پست

من تصمیم گرفتم که همیشه شادوپرازانرژی مثبت باشم(البته  همیشه که نمیشه ولی تااونجایی که بشه سعی مومیکنم.)

شماهاهم میتونین این تصمیم وبگیرین تاتعدادمون بیشتر بشه وانرژی مثبت بیشتری بفرستیم😎

قبول دارم که همه مون غصه وناراحتی داریم ولی باغصه خوردن  که کاری درست نمیشه.

چندتاراهکاروبرای حال خوب وانرژی مثبت درنظرگرفتم:هرروز۳ تااتفاق خوبی که توی اون روزبرامون افتاده روبنویسیم ومرور کنیم.

افکارمون مثبت باشه وفکرهای منفی نکنیم.

جملات مثبت بخونیم یابنویسیم.

شاهم اگه راهکاری دارین،بدین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موفق باشی عزیز جان

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
ولي ادم باد يه دوستي يزي داشته باشه 

دوست یزی چیه دیگ

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

من دوست اصلاا ندارم همه بهم نارو میزنن ولی الان اصلاا ناراحت نیستم چون۱لیاقتمو واقعا نداشتن۲ادمای حسود و بدردنخوری بودن که حتی توخیابدن منو میدیدن روشون میکردن اونر بی دلیل۳رابطمو با عشقم خیلییی خوب کردم فقط همون برام کافیع و واقعا بی نیاز شدم ازبقیع ادما

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝