2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن بچه

234 بازدید | 20 پست

خانوما پسر من ۲ سالشه خیلی مقاومت میکنه پوشکش میکنم البته این کار جدیدی نیست ۱۸ ماهگی دیگه خسته شدم خاستم از پوشک بگیرمش ۲ ماه تلاش بی فایده خونم بوی جیش گرفته بود از در وارد میشدی بو گرفته بود فرشهامو دادم شستن الانم دوباره مقاومت میکنه دو روزه تو خونه پوشکش نمیکنم روز اول همکاری کرد امد دسشویی الان همکاری نمیکنه میبرمش جیش نمیکنه میاد رو فرش جیش میکنه از طرفی پوشک کردنش هم دیگه خیلی عصبیم میکنه تر خدا بگید چیکار کنم 

شرت اموزشی یا پوشک شورتی ها هست ازاونا استفاده کن .هوا سرد میشه خیلی بده از پوشک گرفته سخته تواین فصل بخوای فرش بدی بشورن 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تنها راهش تند تند بردنش .حالاشاید میترسه ببر حموم ولی درکل اگه امادگیشو نداره ولش کن .بعدها شب ادراری میگیره گناه داره خودتم خیلی اذیت میشی

سلام عزیزم باید تو سرویس بهداشتی رو براش مهیج کنی مثلا استیکر بچسبونی یا تزیین کنی ک بچه خوشش بیاد به هوای اون بیاد سرویس , من بردارزادمو به هوای سیفون میبردم میگفتم اگررر جیش کنی سیفونو میکشم اونم خوشش میومد دستشویی رو نشون میداد میگفت آب به 

عزیزم منم دخترم یه هفته دیگه دو سالش میشه ولی بعد عید از پوشک میگیرمش یعنی 28 ماهگی هم هوا گرم میشه و هم بهترین سنه 

دختر منم خیلی اذیت میکنه امکان نداره بخوام پوشکشو عوض کنم و جنگ جهانی رخ نده 

دقیقااخر بهار خوبه

اره بهار خوبه .بستگی به امادگی بچه داره الان بچه دوستم ۱۸ماه خیلی راحت از پوشک گزفت ولی یکی از اقوام بچش دوسال وسه ماهشه میگه همکاری نمیکنه .اون دوستم گفت ی بار مهمونی خونه مادرشوهرم بودم بچم خرابکاری کرد از اون موقع نمدونم ترسیده یاخجالت کشیده میگه میبرم دسشویی مقاومت میکنه میادبیرون توخونه .کل خونه رو به گندکشیده .الان پشیمونه میگه۱۸ماه زودبود