2777
2789
عنوان

دورهمی

153 بازدید | 29 پست

خانوم های نینی سایتی بیایید دور هم باشیم از هر چی دوست دارین بگین

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘

😍😍😍خب بیا بحرفیم😍😍

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
من اومدم سلام گلي خوبي ❤️🙂

سلام عزیز دلم😍😍 خوبم ممنونم پریسابانو جون شما چطوری؟خوبی عزیزم؟

فدات بشم ملسي😍خودت خوبي عشقم راستي يه سوال دالم 😀

بپرس قربونت برم😍😍🤨

بپرس قربونت برم😍😍🤨

درمورداون تاپيكته كه گفتي شوهريت داشت باتلفن حرف ميزد چيشدبعدش همش نگرانت بودم وروم نميشدبپرسم🙁

😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘
درمورداون تاپيكته كه گفتي شوهريت داشت باتلفن حرف ميزد چيشدبعدش همش نگرانت بودم وروم نميشدبپرسم🙁

😔😔عزیزم راحت باش بعدش فهمیدم قضیه اصلا اونجوری که فکر میکردم نبوده در واقع داشته برای خودم ویس ضبط می‌کرده برای خودم😂 آخه چند وقت بود باهاش قهر بودم😊

😔😔عزیزم راحت باش بعدش فهمیدم قضیه اصلا اونجوری که فکر میکردم نبوده در واقع داشته برای خودم ویس ضبط ...

اخي خوب پس خداروشكرخوشحال شدم اجي😊😁

اخي خوب پس خداروشكرخوشحال شدم اجي😊😁

عزیزم😊 با اینکه من اشتباه فکر کرده بودم اما خیلی از کاربران ناراحتم کردن که تو داری قصه میبافی 😔 انقدر ناراحت شدم😔

عزیزم😊 با اینکه من اشتباه فکر کرده بودم اما خیلی از کاربران ناراحتم کردن که تو داری قصه میبافی 😔 ا ...

دلخورنشوعزيزدلم بعضياكلاكارشونه به كاربر لباس عروس فروش هم گفتن دروغ ميگي مگ ادم روانيه الكي بيادبگ مشكل دارم وايناواقعادركشون نميكنم