2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن

74 بازدید | 13 پست

من پسرم ۲۲ ماه و نیمشه....قصد دارم از شیر بگیرمش قبلاً روزی ۶-۷ بار شیر میخورد شب ها هم ۴-۵ بار بیدار میشه شیر میخوره....الان شیر روز رو روزی ۴ بار بهش میدم ولی شیر شب پابرجاست...شما با چه روش‌هایی بچه هاتونو از شیر گرفتین؟ زیاد دوست ندارم از روشهای قدیمی مثل صبر زرد و رنگ کردن سینه استفاده کنم...‌‌‌‌‌‌‌به نظرتون شروع کنم پیاز خام بخورم شیرم بدمزه شه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه شیر پاستوریزه نمیخوره

پس خیلی کارت سخته😄😄😄😄من خودم چسب زدم دوبار پسرم زد بالا دید چسب داره دیگه نیومد عصرش براش شیر ریختم تو شیشه بهش دادم.خورد شبم گریه کرد بهش شیشه دادم خوابید.به همین راحتی.😄😄😄😄😄

خب بعضیا میگن این روشها باعث آسیب روحی میشه...موندم چکار کنم؟

اینهمه طفلکی ها تو اینده اسیب روحی میخورن اینم روش.مگه الان مادر وپدر من وشما رو چطوری از شیر گرفتن حالا مگه چیکارشدن بنده های خدا.

اینم بگم خیلی به شیر وابسته س....میخوام کاری کنم کمترین آسیب رو ببینه

خواهرم دوهفته اول وعده صبح تاظهرو گرف بعد دوهفته وعده ظهر تا شب ولی وعده شب موقه خوابو نصفه شبو تا دوسالگی میداد بعد اون قطع کرد اگه یهویی بگیری اسیب میبینه

خب مشکلم اینه چطوری بگیرم که بدونه نباید بخوره دیگه

والا من خودم کار خاصی نکردم فقط هر بار اومد سمتم برای شیر حواسش رو پرت کردم و سعی کردم اون زمانهایی که شیر میخواد کمتر جلو دیدش باشم به نظرم ترسوندن بچه با چسب و صبر زرد ولاک و این چیزا خیلی بده

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.