2777
2789
بگین چیکارکنم ما خیلی وقته میخوایم طلاق بگیریم .هرچند یه مدت خوب شدیم .اما نشد .و اینکه تاپیکامو بخو ...

همین زندگیتاازطلاق نجات میده انشالله حلال مشکلات میشه رابطتوناشیرین میکنه حکمت خداست خانومی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگین چیکارکنم ما خیلی وقته میخوایم طلاق بگیریم .هرچند یه مدت خوب شدیم .اما نشد .و اینکه تاپیکامو بخو ...

اگه خواستی بهم درخواست دوستی بده راهنماییت میکنم زندگیت خوب بشه انشاالله.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
مبارکه ب شوهرت گفتی؟

نه هنوز تازه از سرکار اومدم اصلا فکرشم نمیکردم گفتم اینم آخرین بی بی چک عمرم و مطمئن بودم منفیه حالا اینجور شده

خدایا دستمو ول نکن به کمکت احتیاج دارم
همین زندگیتاازطلاق نجات میده انشالله حلال مشکلات میشه رابطتوناشیرین میکنه حکمت خداست خانومی

ممنونم امیدوارم .از خدا میخوام بتونم بهترین مادر دنیا بشم 

خدایا دستمو ول نکن به کمکت احتیاج دارم
نه هنوز تازه از سرکار اومدم اصلا فکرشم نمیکردم گفتم اینم آخرین بی بی چک عمرم و مطمئن بودم منفیه حالا ...

خوب بهش این خبرو همین الان بده

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
خو    

همیشه تو این مواقع نمیدونم خدا چ حکمتی داره ک بچه میده.من خاستم طلاق بگیرم خیلی مشکلاتمون زیاد بود ولی باردارشدم همین شد معجزه زندگیم.دوست خواهر خواستن طلاق بگیرن اول دختره راضی نمیشد چون عاشق شوهرش بود بعد 2سال بچه دار نمیشدن.تا خواست جهیزیش برداره بره خونه باباش.فهمید بارداره.اونم دوقلو البته ی قلش بعد زایمان فوت کرد فقط یکیش موند.هنوزم مشکل دارن ولی جدا نشدن.خدایا حکمتتو شکر😊