2777
2789
عنوان

ختم بسم الله

154 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها هر کس میدونه واسه ختم بسم الله ۴۰ روزه چی باید بگیم و چجوریه بیاد راهنماییم کنه

باید بکیم بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن رحیم؟

یا فقط بحق بسم الله الرحمان رحیم؟

ازروز یکشنبه شروع باید کنی امروز۱۰۰فردا۲۰۰پس فردا۳۰۰وتا روز چهلم که پنجشنبه هست یه بسته خرما باید پخش کنی جمله اولم بگو نوشتی

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یعنی باید از اول شروع کنم، من فقط میگم بسم‌الله الرحمن الرحیم 

حالا از این ب بعدش درستش بگو. تو نت سرچ کنی میاره درستش بحق بسم الله.... من انجام دادم ولی نتیجه ندیدم

حالا از این ب بعدش درستش بگو. تو نت سرچ کنی میاره درستش بحق بسم الله.... من انجام دادم ولی نتیجه ندی ...

من زدم تو نت نوشته بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم

ب منم ی آقای سید گفت. من انجام دادم ولی چیزی ندیدم تغییر کنه

چی بگم والا به هر کی میگی میگه لابد حکمتی توشه ولی خب من اصلا به حکمت و قسمت اعتقاد ندارم خدا باید اون چیزی ک بندش میخاد رو بده حالا شاید واسش بد باشه ولی حسرت نداشتنه اون چیز زود بندشو از پا در میاره

چی بگم والا به هر کی میگی میگه لابد حکمتی توشه ولی خب من اصلا به حکمت و قسمت اعتقاد ندارم خدا باید ا ...

من هزار راه رفتم ولی دریغ از ی تغییری. خدا حکمتش چی وامیسته نگاه کنه ک نابود بشی بعد ی نفر اونورتر آدم فاسد ب همه آرزوهاش میزاره برسه. این چ حکمتی آخه. من ک دیگه از خدا ناامید شدم خدا برای آدمای ظالمه