parinazشیراز مدیر عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 721 عنوان عکس رنگی رحم | مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 19 پست سلام خانما.لطف میکنید بگید چقدر وقت بعد از اقدام عکس رنگی گرفتید؟میشه قبل از اینکه سراغ داروی محرک تخمک رفت،عکس رو گرفت؟چون ممکنه چسبندگی چیزی باشه و ادم بیخود قرص مصرف کنه 1398/08/19 | 14:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
benita_goli عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 4058 مرسی گلم حالا چهار روز هست که بی بی میزنم خط کمرنگ میندازه که کامل واضح هست فقط کمرنگه امروزم موعد ... مبارکه مثبته. 🤗 من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!
benita_goli عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 4058 خداکنه 😘❤ مطمئنم چون من ده روز به موعدم مونده بود زدم همین طوری شد مثبت بود یعنی در اصل اون موقع نی نیم ۲۰ روزش بود🤗 من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!
parinazشیراز مدیر استارتر عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 721 مطمئنم چون من ده روز به موعدم مونده بود زدم همین طوری شد مثبت بود یعنی در اصل اون موقع نی نیم ۲۰ روز ... منم به امید خدا اگه تا فردا اتفاقی نیفته که میگی نمیفته میرم ازمایش پس فردااینجور مطمین ترم پس فردا
benita_goli عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 4058 منم به امید خدا اگه تا فردا اتفاقی نیفته که میگی نمیفته میرم ازمایش پس فردا اینجور مطمین ترم پس فرد ... به امید خدا خبرم کن حتما خیلی خوشحال شدم🤗🤰 من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!