2777
2789
عنوان

چقدر همه چی گرونه ، ای خدااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 128 پست
رسمتون رو عوض كنيد  من بهترين سيسموني رو چيدم الان توي اتاق  ست زرد و سبز و فيروزه اي&nb ...

خداییش دیگه بهترین سیسمونی نمیشه ۴ تومن😶😑😐

من معمولی گرفتم شد ۱۵ تومن

یه شیشه شیر وقتی هست ۱۸۰ تومن،چطور بهترین سیسمونی میشه ۴ تومن😶😑

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه همه بهم میگن سرویس چوب کامل نگیر ک پشیمون میشی کمد و گهوماره بگیر تخت و نگیر چون زیاد استفاده نم ...

راس میگن باوررکن من مادرم ول نکرد تخت گرفتیم الان که س سالشه هنوز یبار نخوابیده روش فقط انقد تو اثاث کشی بازو بسته کردیم داغون شده عوضش گهوارش خیلی ب درد خورد خیلی

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
کاملا باهات موافقم...و وسایلی شبیه این که اصلا سال اول زندگی بچه هیچ کاربردی نداره و فقط هزینه اس

دقیقا.

یه تخت و کمد

و یه سری لباس و حوله و خورده ریز کافیه به نظرم.

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

من اصلا این رسم و رسوم سیسمونی رو قبول ندارم... یعنی باید ب قرض و قوله بیفتی ولی سیسمونی کامل باشع... چه کاریه اخه... بنظرم فقط ضروریا رو بخر... کالسکه هم اضافس اون کوچولو ک تو کالسکه گم میشه... کریر خوبه فعلا

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷
راس میگن باوررکن من مادرم ول نکرد تخت گرفتیم الان که س سالشه هنوز یبار نخوابیده روش فقط انقد تو اثاث ...

عزیزمم شما باید بچتو خودت عادت بدی رو تخت خودش بخوابه

بچه من دوسالشه تو اتاق خودشو رو تخت خودش میخوابه

من به دستان خدا خیره شدم😍معجزه شد😍
دقیقا من فقط همینا رو گرفتم. ۷۰۰_۸۰۰ شد. خیلی هم راضی بودیم. ندارم نیستیم. جهان_سومی_نباشیم# &nb ...

هرکی سیسمونی میخره جهان سومیه؟😶😑😐

پس این همه وسیله های خشگل بیرون برای فروش هست کی باید بخره؟😑

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

عزیزم منم بچم اسفند به دنیا میاد رفتم بازار دو دس لباس گرفتم شد200وخورده ای

اولا تصمیم گرفتم اسباب بازی نخرم چون فعلا احتیاجی نداره

دوما من شهرستانم و از کانالای اینترنتی خرید میکنم خیلی خیلی به صرفه تره نسبت به بازار 

بعدشم تخت و سرویس و اینا هنوز نمیخرم اون بچست چه میفهمه این چیزارو 

بزرگتر شد براش با سلیقه خودش میخرم 

کالسکه هم برا منکه زیاد بیرون نمیرم لازم نیس

کللللللللللی هزینه هامو میارم پایین اینجوری واقعا الان بخای برا نوزادیش اینقد خرج کنی همش ضرر میشه 

یه کم بزرگترشه لااقل برا وسایلاش ذوق میکنه دوسشون داره نه الان که جز سینه مادرش هیچی نمیفهمه و نمیخاد

گَهی زین به پُشت و گَهی پُشت به زین
دقیقا من فقط همینا رو گرفتم. ۷۰۰_۸۰۰ شد. خیلی هم راضی بودیم. ندارم نیستیم. جهان_سومی_نباشیم# &nb ...

من خودمم همینارو گرفتم.۴ماهش شد دیدم کالسکه لازم میشه کالسکه گرفتم.تولد یکسالگیش تخت کمد.مجبور نیستیم که.خودمون دلمون میخواد چشم و همچشمی کنیم

راس میگن باوررکن من مادرم ول نکرد تخت گرفتیم الان که س سالشه هنوز یبار نخوابیده روش فقط انقد تو اثاث ...

اره بابا همه همین حرفشونه مجبور ک نیستم درسته  میگم همه چی کامل کشیک باشه اما خب وقتی استفاده نمیشه الکیه می زارم بعدا میگیرم الان واجبا اولویتن

آیهان عشق مامانه😍

خب خودت باید عادتش میدادی

بچه از ۶ ماهگی باید جدا بشه رو تخت خودش و تو اتتق خودش بخوابه

هرکی سیسمونی میخره جهان سومیه؟😶😑😐 پس این همه وسیله های خشگل بیرون برای فروش هست کی باید بخره؟😑

پس نناله که چرا گرونه

فقط یه جهان سومیه که غر میزنه چرا همه چی گرونه ولی با وام و قسط و قرض میره میخره تا کم نیاره جلو فامیلاش.

وگرنه اونی که پولداره با یه اشاره بدون هیچ شکایتی میره میخره و تاپیک نمیرنه 

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی، صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی

ماشین شارژی رو رد کن تازوده من تولد یکسالی بچش پدربزرگاش براش کادو گرفتن هیچ استفاده ای نداره بعدشم بعد یک سال باطریش خراب شد.رفتیم بخریم 400 گفتن تازه فروشنده گفت اینا باطریشون اتمی اگه یه مدت روشن نکنی دوباره از کار میافته.