2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

90 بازدید | 8 پست

من الان ازدواج دومه. ازدواج اولم خیلی زجر کشیدم قرص اعصاب مصرف میکردم . شوهرم داد دوستاش منو زدن دستمو خورد کردن صورتم گونه ام اسیب دید بینیم خورد شد گوشت ران پام داغون شد همش زجر با بدبحتی جدا شدم بعدم ک ازدواج دوم زجر خانواده شوهر یکسال زندانی بودم3ماه فرار کردم از دستم در رفت باردار شدم من جتی از امپول میترسم چ برس زایمان طبیعی استرس میگیرتم نفسم بالا نمیاد یاد زایمان میوفتم تو 4روز 5کیلو کم کردم بیمارستان خصوصی هم فقط سزارین میکنه اونم واقعا گرون من چیکار کنم توروحدا کمکم کنید

عزیزم تو داری مامان میشه یه کم خودتو قوی کن

هیچ کی با زایمان طبیعی نمرده

زن داداش منم از امپول میترسه ولی سه تا طبیعی اورده

ببینم بیمه تکمیلی ندارین؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی بابت دلداریت

خواهش میکنم دیگه کاری بود که از دستم میومد خدا انقدر کمک میکنه تو زایمان که نگو اصلا فکرشم نکن

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
عزیزم با دکترت صحبت کن اگر وضعیت جسمی شما خوب نباشه با توصیه پزشک، همون بیمارستان دولتی هم می تونید ...

واقعا حالم بده ب شدت میترسم تو بچگی هم خواهرم داشت زایمان میکرد صدای جیغای اون و ‌‌شنیدم ب شدت از اونجام ترسیدم من ی مذت قرص اعصاب مصرف میکردم هیجان ترس استرس نفس تنگی میگیرم