2777
2789
عنوان

کمک + عکس

298 بازدید | 20 پست

خانما پریودم همیشه ۲ روز جلوتر از زمان قبلی بود

ماه قبل ۱۹ هم

لین ماه باید ۱۷ هم پری میشدم

اما خبری از پری نیست

۱۷ هم شب یه بی بی چک  گذاشتم

امروز صبح هم یکی گذاشتم

هر دوش هم فقط یه خط انداخته

چکار کنم

معنی ش چیه

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باردار نیستی موعدت یکم قاطی شده حالا دلیلش خیلی چیزا میتونه باسه

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
باردار نیستی موعدت یکم قاطی شده حالا دلیلش خیلی چیزا میتونه باسه

آخه همیشه سر موقع بوده

بدون پس و پیش

فردا وقت پزشک گرفتم

اول میفرسته آزمایش؟

دو سه روز دیگه صبر کن نشدی برو آزمایش خون،شاید هنوز زوده برا نشون دادن بی بی چک

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
آخه همیشه سر موقع بوده بدون پس و پیش فردا وقت پزشک گرفتم اول میفرسته آزمایش؟

احتمالا سونو رحم 

برای تنبلی تخمدان 

یا معاینه برای عفونت.

استرس نداشتی؟

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
دو سه روز دیگه صبر کن نشدی برو آزمایش خون،شاید هنوز زوده برا نشون دادن بی بی چک

فردا نوبت پزشک گرفتم

آیا اول میفرسته آزمایش

چون اصلا دلم نمیخواد باردار باشم

[QUOTE=111752331]آخه همیشه سر موقع بوده بدون پس و پیش فردا وقت پزشک گرفتم اول میفرسته 

شایدم بفرسته اخه بی بی چک هات منفی

احتمالا سونو رحم  برای تنبلی تخمدان  یا معاینه برای عفونت. استرس نداشتی؟

استرس  بارداری ناخاسته که دارم  شدید

اصلا حال  روحی م خیلی بده

[QUOTE=111752331]آخه همیشه سر موقع بوده بدون پس و پیش فردا وقت پزشک گرفتم اول میفرسته  شایدم ب ...

آره  بدون  معطلی  فقط یه خط پررنگ انداخت 

استرس  بارداری ناخاسته که دارم  شدید اصلا حال  روحی م خیلی بده

قطعا بخاطر اینه باردار نیستی خیالت راحت

فردا نوبت پزشک گرفتم آیا اول میفرسته آزمایش چون اصلا دلم نمیخواد باردار باشم

اول ازمایش بارداری بعد اگه منفی بود سونو فک کنم

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
اول ازمایش بارداری بعد اگه منفی بود سونو فک کنم

مرسی

آخه  آخرین بارداری م سال ۸۸ بوده

انگار همه چی یادم رفته