2777
2789
عنوان

با بچه بد غذام چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 33 پست
چه ربطی داره منم از ۴ ماهگی شروع کردم برا بچم چون شیر نمیخورد الانم مشکلی نداره با غذا همه چیزو به ه ...

ربط داره معدست ماشین که نیست وقتی هنوز اونقدر پیشرفت نکرده برا دریافت غذا ...مثل اینکه بچه هنوز قدرت حرکت نداره توقع دارین پاشه وایسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل خاصی نداره ؟مثلا کم خونی باعث بی اشتهایی میشه اگه مشکلی نیست اصلا بهش سخت نگیر هرچی بهش ...

مرررسی عزیزم شما یه جواب درست بهم دادی

اخه صبح زود بیدار میشه ولی چون من اینقد خسته ام ک نیم ساعت توتخت میمونم تا لود بشم قبلل سریعا میبردم غذاشو میدادم یعنی از همینه??

میشه طرز تهیه الوچه ولواشک بهم بدین چون خییلی دوست داره ممنون میشم🥰💋💋

ربط داره معدست ماشین که نیست وقتی هنوز اونقدر پیشرفت نکرده برا دریافت غذا ...مثل اینکه بچه هنوز قدرت ...

از دکتر مقدادی معروف هم بهتر میدونی یعنی ....خخخ

عزیز دلم بهترین دکتر برا بچه ای ک شیر نمیخوره میگه کمکی شروع کنه

کمکی ۴ تا شش ماهگی هم لعاب برنج و فرنی هست 

گوشت و برنج نمیخوره ک 😁 لطفا الکی امار غلط نده

خب مشکل من اینه غذا نمیخوره به هیچ عنوان اونم یک هفته ای هست ک تینطورع قبلا یکم میخورد به زور الان ن ...

بچه اس دیگه تو یک هفته بهش برچسب مشکل دار بودن نزن لابد یک هفته میلش نمیکشه 

همیشگی نیست ی روز خوب میخورن یکروز لب نمیزنن بچه اس دیگه ما ک ادم بزرگیم همینجوریم دیکه

مرررسی عزیزم شما یه جواب درست بهم دادی اخه صبح زود بیدار میشه ولی چون من اینقد خسته ام ک نیم ساعت ت ...

خواهش میکنم

حالا نیم ساعت خیلی مهم نیست

مهمترین نکته همینه که بهش گیر ندی 

لواشکم دیگه تابستون بپز الان چیز خاصی نیست باهاش بپزی

هلو و سیب و آلو رو با یکم آب و نمک بپز .بذار آبش کم بشه از صافی رد کن  توی سینی که یه ذره چربش کردی پهن کن بذار آفتاب 

آلو رو من آماده میخرم

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

دقیق مشکل من باپسر اولیم شیشه شیر اصلا نگرفت شیر خودمم خیلی کم میخورد با قطره چکون شیر میرختم به دهنش از وقتیم که غذا خور شد همش اذیت میکنه تا الان که شش سالشه 😭😭

شما فقط غذای مقوی بده مثلا بادوم خیلی خوبه یا حریره درست کن یا شیرش رو بده بخوره 

غذا عصاره گوشت تو شیشه درس کن 

یه کیسه کوچیک توری بدوز هر وقت ابگوشت یا خورش داشتی یه قاشق کوچیک برنج بریز تو کیسه بنداز داخل غذا پخته میشه بده بخوره 

سوپ مقوی درست کن از قبل قلم بگیر بجوشون وعده بندی کن بریز تو سوپاش روغن زردم خیلی کم بریز تو غذاش 

میوه پوره کن یا اب بگیره بهش بده 

سیب رنده ریز بکن با عسل بده 

خلاصه خیلی مقوی چون اینجور بچه ها که بد خورن حداقل یکی دوتا قاشق که میخورن همون مقوی باشه براشون 

دقیق مشکل من باپسر اولیم شیشه شیر اصلا نگرفت شیر خودمم خیلی کم میخورد با قطره چکون شیر میرختم به دهن ...

یعنی خداساهده همه رو امتحان کرم نمیییخوره ب هیچ وجه دهنشو باز میکنه گذاشتم دهنش همه رو تف میکنه بیرون

پسر منم خیییلی خیلی بد بود و هست😥

شربت زینک من میدادم تو اشتها یکم موثر بود.قیمتشم مناسبه گرون نیس.

پسر من نزدیکه دو سالشه،الان دو سه ماهه غذا رو تو دهنش نگه میداره قورت نمیده😥هرچی پا برنامه تو بازی هرکاریش میکنم این دهنشو جم نمیده اصن

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
دقیق مشکل من باپسر اولیم شیشه شیر اصلا نگرفت شیر خودمم خیلی کم میخورد با قطره چکون شیر میرختم به دهن ...

وای نگو من گفتم بزرگ بشن خوب میشن که😭😭😭

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
از دکتر مقدادی معروف هم بهتر میدونی یعنی ....خخخ عزیز دلم بهترین دکتر برا بچه ای ک شیر نمیخوره میگه ...

شما بچت پیش دکتر مقدادی میبری   گروه تلگرام مامان های با تجربه رو داری  یه خانم بود پزشک بود اسمش فاطمه است اون خیلی این دکتر به همه معرفی میکرد

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
یعنی خداساهده همه رو امتحان کرم نمیییخوره ب هیچ وجه دهنشو باز میکنه گذاشتم دهنش همه رو تف میکنه بیرو ...

میدونم چی میگی ۶ ساله منم درگیرم هنوزم خوب نشده تمام راه هارو رفتم شاید تا الان بیش تر از ۲۰تا متخصص بردمش تمام ازمایشا از گرفتن خدارو شکر مشکلی نیس مدلش اینجوریه ولی خوب مجبوریم دیگه همون یه ذره هم که میخورن مقوی باشه 

پسر منم خیییلی خیلی بد بود و هست😥 شربت زینک من میدادم تو اشتها یکم موثر بود.قیمتشم مناسبه گرون نیس ...

بخدا یادم میاد تو همین سن که بود یه بار تایم گرفتم نیم ساعت یه قاشق غذا تو دهنش نگه میداشت 😤😤