2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من  خبللللی از زلزله میترسیدم . خیلللی زیاد . پارسال شوهرم هفت ماه ماموریت بودو من تنها زندگی میکردم . تو اون هفت ماه بارون شدید و سیل و طوفان شد ،  نصف شب برقا قطع میشد . یه شبم ساعت ۴صبح زلزله شدید اومد و از ترس مردم . فردا صبح و غروب هم اومد . خیللللی وحشتناک بود . بعد اون هفت ماه دیگه ترسم ریخته . ایشالا که چیزی نیست  

کجا

سر بوم عمو شجاع

T_tahmine لطفا پیدام کن ... بد کردم ... اگ یجایی حرفای نا امید کننده از دهنم اومد ک ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید ... حال خوشی ندارم فعلا ... برام دعا کنید ... دعا کنید ک با تموم شدن دوره قرصام از افسردگی درام و با نبودش کنار بیام...خدایا ناموسا وتسه همه ازمایشات مغسی
من  خبللللی از زلزله میترسیدم . خیلللی زیاد . پارسال شوهرم هفت ماه ماموریت بودو من تنها زندگی م ...

تنها خونه بودی ؟چه دلی داشتی تو من وقتی دخترم کوچیک بود هوا گرگ و میش بود شوهرم میرفت سر کار من برق رو روشن میکردم میخوابیدم الان دخترم یکم. بزرگ شده بهنر شدم تا این حد ترسویم 

میانه

خدابهتون رحم کنه😢من شهریارم و خبری نیست اینجا خدااااکنه طرف مانیاد من میترسم😑

تیکر حل مشکلاتم و رسیدن ب ارزوهامه.😍هرکی خوند ی صلوات مهمونم کنه بلکه حالم دلم خوب بشه مرسی ابجیای گلم.😍😍خدایا مواظب عشقم باش 😍😍
من کلا وحشت دارم از زلزله چه کم چه زیاد 

کم بیاد براتون بهتر انرژیش تخلیه میشه،اگرم خونتون مقاوم نداره اونوقت همیشه براتون خطرناکه یاعوض کنین یابسازین

مثلا الان براتهران چندسال نیومده خیلی نگران کنندس

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه