sorijooon مدیر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 848 عنوان زلزلههههه | مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 48 پست چند دقیقه پیش اومد کسی فهمید 1398/08/19 | 06:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sorijooon مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 848 زلزله۶ریشتری تاچندماه پس لرزه داره دیگه الان پس لرزه هاش چرامیترسین اخه ماشین چیه بگیر خونت بخواب وای چقد نترسی تو من نمی تونم دیونه میشم تووخونه
دنیاشم عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 365 همسرم داشت اماده میشد بره سرکار منم بیداربودم روتخت بعد حسش کردم خیلی سریع تموم شد ولی همسرم متوجه نشد همسایه ها هم هیشکی صداش نیومد دیگه انگارعادی شده
mehrsanabano عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 1017 من اونجا نیستم ولی خب گفتن ممکنه دوباره جاهای دیگ بیاد ولی شبا با خیال راحت میخوابم بیخیال خدا خودش مراقبمونه
amirabasghadimipoor عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 3532 من اونجا نیستم ولی خب گفتن ممکنه دوباره جاهای دیگ بیاد ولی شبا با خیال راحت میخوابم بیخی ... جاهای دیگه بیاد؟کجا اعلام کردن؟؟؟ الهم عجل لولیک الفرج
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 وای چقد نترسی تو من نمی تونم دیونه میشم تووخونه من اولین بارکه میاد میترسم خیلیم میترسم ولی نه تااون حد خونه نخوابیم، ولی بعدش دیگه پس لرزه هاش اصلانمیترسم مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
mehrsanabano عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 1017 جاهای دیگه بیاد؟کجا اعلام کردن؟؟؟ فعلا نگفتن کجا ولی گفتن تا اخر ابان احتمالش هست
sorijooon مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 848 من اولین بارکه میاد میترسم خیلیم میترسم ولی نه تااون حد خونه نخوابیم، ولی بعدش دیگه پس لرزه هاش اصلا ... من کلا وحشت دارم از زلزله چه کم چه زیاد
ermi عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 7647 خدا خودش رحم کنه دو روزه الان هی میاد میخواد یه دفعه با خاک یکسان کنه اینجوری بهتره انرژیش کم کم تخلیه میشه خطرناک نیست در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
bertanem عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 6274 بچه های میاندوابی اینجا نیومده زلزله؟ 🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
ermi عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 7647 همسرم داشت اماده میشد بره سرکار منم بیداربودم روتخت بعد حسش کردم خیلی سریع تموم شد ولی همسرم متوجه ن ... شایدم تو حس کردی در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋