2777
2789
عنوان

مرگ در خواب...

2981 بازدید | 10 پست

سلام

شبتون بخیر

از ی چیزی مطمئنم، و برای خودم جالبه چون مدتها بهش فکر میکردم...

از اینکه دیدن خواب بد (کابوس) میتونه باعث مرگ ی شخص بشه.

اون کسی که این اتفاق براش بیوفته دیگه نیست که بیاد تعریف کنه، یا کسی هم شاهد خواب دیدنش نیست! بخاطر همین چیزی اثبات نمیشه...

اما من فقط ی نکته رو میگم

حتما براتون پیش اومده ی خواب بد یا وحشتناک ببینید. (حالا هرچی) و بلافاصله بعد بیدار شدن شاهد تپش قلب شدید

درد قفسه سینه

تعریق

تنفس سریعتر 

و گاها حتی درد دست یا پا و سر بودید.

اینها همه واقعیه و یعنی بدن با دیدن یک خواب بد، واکنش های واقعی نشون میده چون نمیتونه تشخیص بده خوابه! (این اتفاق همیشه نیست ولی اتفاق میوفته)

حالا میخوام اینو بگم

کسی که ناراحتی قلبی داره

یا شب پر خوری کرده

یا بیماره

یا حتی اصلا سالم!

یهو با دیدن ی خواب، فرضا مرگ ی عزیز یا هر چیز تکان دهنده، عینا بدنش واکنشه تو واقعیت رو میده

حالا فکر کنید تو حالت خواب و استند بای یهو ضربان قلب تو دو سه ثانیه از شروع کابوس(چون بعد زمان نداره، ی کابوس ۱ ساعته در عمل تو ۱ ثانیه عالم بیداری القا میشه) میرسه به ضربان خیلی خیلی بالا

حالا به نظر شما، دیدن ی کابوس نمیتونه باعث مرگ بشه؟؟

اینهمه آدم تو خواب به رحمت خدا رفتند و نتونستند از خودشون دفاع کنن...

بگذریم

مرگ حقه

هر طوری که باشه، ان شالله حق الناس گردنمون نباشه که فرصت جبرانش نباشه.

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جان خودت ایت تاپیک چیه تین نصف شبی  خواب از سرم پرید 😮😣😣🙄😣😐😐😐

من چجوری بخوابم حالا 🤔🤔نمیرم یه وقت آخه کلی کاردارم واسه فردا 😏

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم 

قرار نیست که اتفاق بدی بیوفته

عمر دست ما نیست

دست خداست

عکسشم هست

شما ان شالله ی خواب خوب ببینید فردا پر از انرژی بیدار بشید...

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
قرار نیست که اتفاق بدی بیوفته عمر دست ما نیست دست خداست عکسشم هست شما ان شالله ی خواب خوب ببی ...

اگه بتونیم بخوابیم والا  صدای خرو پف همسرجاااان پیچیده تو خونه 😅😅😅مثلا فاز ورزشی هم برداشتیم هر روز میریم پردیسان میدوئیم ۶صبح چجوری بیدارشم حالا فردا 

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم 
من چجوری بخوابم حالا 🤔🤔نمیرم یه وقت آخه کلی کاردارم واسه فردا 😏

اینو که واسه خنده گفتم ولی خدایی من از مرگ یهویی خیلی میترسم چه توخواب باشه چه تو یه تصادف بد  امیدوارم یه زندگی شاد وخوب داشته باشیم و تا زمانی که میتونیم مواظب خودمون باشیم زنده باشیم وخوشبختی عزیزامونم ببینیم 

آره وگرنه تا صبح روح و اجنه ما رو تنها نمی زارن شب بخیر من برم بخوابم😴

شب خوش