2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

235 بازدید | 18 پست

7روزه قهریم با شوهر نانجیبم کمرمو هم عمل کردم اتاقمو جدا کردم صبح میره شب میاد اصلا عین‌ خیالش نیست نه اس میده نه سر میزنه هيچی هیچی پول نمیده درحالیکه مایه داره امیدوارم خدا به زمین گرم بزند ش.... از درد کمر دارم میمیرم همین الان بخاطر سردردم هم دوتا ژلوفن باهم خوردم... اصلآ از اتاق نمیاد بیرون بگه خرت به چند.... اصلا نميگه در این شهر غریب این دختر رو آوردن که چی که انقدر اذیتش کنم یا برای خونه ام چراغ باشد؟ 

هیچی برای خونه نخریده هیچ محل هم نمیکنه درحالیکه وجدانا اون منو ناراحت کرده منم باید بهش حالی کنم‌ که اشتباهش جی بوده اما خودم دچار کمبود عاطفه شدید شدم چون از اولشم همینطور بوده من بخاطر این انتخاب اشتباهم از خودم باید عذر کنم 

دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️ 

فقط دارم به طلاق فکرمیکنم 

دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا نمیشینید با هم حرف بزنید 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
چرا نمیشینید با هم حرف بزنید 

اهل حرف نیست پیشقدم نمیشه برای زندگی هیچ تلاشی نمیکنه 

خیلی از مردها همینن😞😞 خیلی ناراحت شدم باید خودت پیش قدم بشی باش صحبت کن

من دیگه خسته شدم از بس عزت نفس مو خورد کردن پیشقدم شدم 

درود 

برای چی با ایشون ازدواج کردید؟ 

این چیزهایی که می فرمایید رو قبلا تشخیص نداده بودید؟ 

متاسفانه همسرتون کاملا بی میل شدند نسبت به شما البته اگر پایه باشید باید ریشه یابی کنید چه چیزی یا چه کسی دخالت داره. اون رو از سر راه بردارید.

مثل یک مرده که یک مرتبه جان می گیرد/دلم از بردن نامت هیجان می گیرد/قلبم ازکار که افتاد به من شوک ندهید/نام مهدی که بیاید ضربان می گیرد//۱۳۷۷ سال تولد همسرم هست. این کاربری دست بنده و همسرم که چون من روانشناس هستند می باشد که گاهی پاسختان را می دهند، لکن برای احترام به شما و ارزش گذاری‌ها، از کاربری مرد استفاده شده و همسر بنده نیز خود را به زن بودن معرفی نخواهند کرد. همچنین وارد هرتاپیکی که بانوان محترم حریم خصوصی شان را می ریزند و وارد دیگر تاپیک های ممنوعه یا خارج از عرف، نخواهیم شد. 
من دیگه خسته شدم از بس عزت نفس مو خورد کردن پیشقدم شدم 

دوستی دارم فق بمیرم هرچی زودتر بهتر لطفا برای مرگم دعا کنید