2821
2789
عنوان

کار درمنزل🤔

345 بازدید | 9 پست

سلام کسی هست که چند سال یا چند ماه کار در منزل کنه ؟ مثل عروسک سازی و جعبه سازی ؟ جای معتبری رو می شناسید یانه؟

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

نه ولی خیلی دوست دارم

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

درامدش چقدره چیا خیلی مشتری داره مشتریاتو از کجا داری

درامدش ثابت نیست گاهی پیش میاد یه ماه بیکار باشم ولی برای سرگرمی و بیکاری بد نیست ، مشتری رو نمیدونم از کجا پیجمو میبینن،اینستا پیج دارم و اینکه قیمت هام نسبت به باقی پیج ها به نسبت موادی که استفاده میکنم به صرفه تره

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
[QUOTE=111724045]من دوساله کار نمدی انجام میدم[/Q بخوایم کارنمد انجام بدیم از کجا باید شروع کنیم؟ چ ...

من جایی اموزش ندیدم ،خودم شروع کردم .

یکی دو رنگ نمد با سایز کم بخر ،لازم نیست برای اول کار خیلی هزینه کنی ، من با نخ و سوزن معمولی میدوزم خیلی تمیز تر و مرتب تره .

مثلا بخای خرگوش بدوزی تو گوگل سرچ کن الگوی خرگوش نمدی، بعد الگو رو یا پرینت بگیر ،یا کاغذ بزار روش بکش ، برش بزن بزار رو نمد و در بیار ، و بدوز همین 

فقط تا میتونی دندون موشی ها رو کوچیک بزن ، از نمد مارک معزز استفاده کن که با کیفیته

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
نه ولی خیلی دوست دارم

خانوماییکه دنبال یه کار بی دردسر و عالی تو خونه هستین میتونین با من همراه بشین
فقط با داشتن یه گوشی میتونین به درامد میلیونی داشته باشین
ما تولیدی مجسمه چوبی هستیم ما دوتا قیمت تک و عمده داریم که خرید بالای ۱۵ تا قیمتش عمده حساب میشه یعنی هزینش کمتر میشه
شما از ما خرید میزنین و خودتون با زدن کانال در واتساپ و تلگرام و اینستا کارهارو میفروشین
قیمتی که از ما میخرین یه درصدی روش میکشین و اون میشه سود کار شما
هر چی فروشتون بیشتر باشه درامدتون بیشتر خواهد بود
برای دیدن مدل هامون به کانال تلگراممون سر بزنید
Dekori_chobi@

ادرس واتساپمونhttps://chat.whatsapp.com/CqGTgbl6LzX7Vxb1U8To7W

❤باهم مهربان باشیم شاید فردایی نباشد❤
2823
2791
2779
2792