2777
2789
عنوان

کسی کلاه بلده با میل ببافه

60 بازدید | 4 پست

سلام من میخواستم کلاه ببافم بعد نمیدونم اخرش چه شکلی تموم میشه یعنی میدوزیم ؟یا باید نخ ها رو دو تا یکی کنیم؟تو اینترنت هم زدم ولی بازم یاد نگرفتم میشه کسی واضح بگه و اینکه همون بافت کلاه هم ۵ سانت کشبافت میبافیم بعدش ایا مدلی بلدین ؟میشه بگین؟

من تموم ک میشه با نخ معمولی وشل میکنم.میتونی کشبافت یا مدلای دیگه ببافی دور سرو اندازه بزن به موقع کم کنی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
من تموم ک میشه با نخ معمولی وشل میکنم.میتونی کشبافت یا مدلای دیگه ببافی دور سرو اندازه بزن به موقع ک ...

بعد برای دور سر به نظرتون هر یک سانت یه دونه بندازم خوبه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کلاه با دومیل ب اندازه دلخوده سر میندازی تا ده رج دوتا زیر دوتا رو و تا اخر یک رج همه زیر یک رج همه رو یا هر مدلی ک مد نظرته میبافی در اخر من از همه دونه ها یه نخ محکم چند لایه رد میکنم و میکشم تا جمع بشه و محکم گره میزنم ک باز نشه و بعد درز کلاهو میدوزم😊 

با قلابم ک کلا متفاوته و فرق داره

بعد برای دور سر به نظرتون هر یک سانت یه دونه بندازم خوبه؟

اگ تازه کاری ده تا با نخی ک داری بباف ببین چند سانت میشه بعد دور سرو اندازه بزن ببین چندسانته به تعداد سر بنداز یکم بافتی اندازه بگیر بدونی کجا کم کنی

میتونی 5ردیف کش بافت سه ردیف فقط رو ببافی 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.