2777
2789
عنوان

جنسیت بچم چیه ب نظرتون عزیزان

251 بازدید | 16 پست

سلام دوستای خوبم من بار دارم ده هفتس خیلی کنجکاوم جنسیت نی نیم بدونم😍

اصلا حالت تهوع یا ویار ندارم فقط گاهی دور نافم تیر میکشه بیشتر موقعه ضعف میکنم از چیزی ن بدم میاد ن خوشم مثل قبلم. سینه هام زیر دردناک نشدن فقط سینه راستم ی کوچولو بزرگتر رنگ ادارم زد تیرس....صورتمم تغیری نکرده.....کیا اینجوری بود جنسیتت نی نیشون دخمل بود یا پسمل.

من رنگ ادرارم اوایل بارداری تیره بود

دختر داشتم

ولی کلا از علائم خیلی نمیشه نظر داد

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برعکس تو بودم دختر بود😂

من دقیقا کپیش بودم دختر بود😐😂😂

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
ای جانم خدا حفظش کنه

فدایی داری ❤

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
😂😂😂

😁😁😁

اگه چهرت عوض نشد و خوشگل شدی پسره  واسه منو اطرافیانم که اینجوری بود اونایی که زیاد ورم داشتن ...

من نه زشت شدم نه ورم کردم نه تغییر کردم غیر اینکه شکمم‌اومد جلو نه تهوع چیزی نی نیم دختر

اگه چهرت عوض نشد و خوشگل شدی پسره  واسه منو اطرافیانم که اینجوری بود اونایی که زیاد ورم داشتن ...

من تو ماه هفتم امروز مقداری راه رفتم ماشینم بالا پایین زیاد شد دیدم تو ماشین چندبار بچه خودش سفت کرد خیلی ترسیدم ممکنه خدا نکرده رایمان زودرس بگیرم اخه کمرمم درد میکنه ولی دراز کشیدم