2777
2789
عنوان

باردارا بیاین

181 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها از چند ماهگی باید مثلا اگر به پهلوی راست خابیدیم اول بلند شیم و بشینیم بعدرو  اون دست راست بخابیم، من رعایت نمیکنم اخرای  دوازده هفته هستم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز زوده...خیلی زوده

آخه خاهرم منو تو شک انداخت گفت دکترش سر دختر دومش هفته های پایین بوده دعواش کرده که چرا رعایت نمیکنه منم بش گفتم زوده 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

یه چی بگم😥

من سر بچه اولم پامیشدم بعد میرفتم اونور

ولی سر بچه دومم داغون بودم همینطوری خوابیده این پهلو اون پهلو میشدم بچمم سالمه به موقع دنیا اومده الانم 6ماهشه ولی تو رعایت کن اخرای سه ماه فک کنم

من الانم رعایت نمیکنم دکتر من گفته اصلا لازم نیست 

فقط خیلی سریع این پهلو به اون پهلو نشو یکم به پشت بخواب تا بچه ثابت بشه اندازه چند ثانیه بعد به اون پهلو بچرخ

خدایا شکرت با تمام وجود شکرت 💛💜❤
فکر کنم دیگه از اخرای سه ماه اینجوری کرد منم 13 هفتمه  از دکترت بپرس

میگم اینجوری که سخته وسط خاب اول بشینی بعداون  دست شی، بعد من همش فکر میکنم اشتباه انجام میدم، موقع اون دست شدن  باید اول نشسته نیم رخ شیم بعد به همون حالت نیم رخ دراز بکشیم، درسته؟؟؟؟؟ 

آخه خاهرم منو تو شک انداخت گفت دکترش سر دختر دومش هفته های پایین بوده دعواش کرده که چرا رعایت نمیکنه ...

والا من تو بیست و هشت هفته که رفتم بهداشت ازش پرسیدم گفت لازم نیست حتما بشینی بعد اون پهلو بشی خیلی آروم همون طور که دراز کشیده ای پهلو به پهلو شو ولی در سه مرحله...تازه دکترم هم بهم گفت تا بیست  هفته میتونی به پشت بخوابی...الان سی و یک هفته ام یه مقدار بیشتر مراعات میکنم...البته نظر پزشک خودتون مهمه

ا