2821
2789
عنوان

کرم واژینال

146 بازدید | 5 پست

سلام‌ دوستان من ۳ تا کرم واژینال گرفتم که پارسال دکتر‌داده بود الان خودم دوباره گرفتم ولی یادم‌نیست فاصله زمانی چقدر باید باشه بین استفاده... شما تجربه ای دارید؟انگار گفت ۱ ساعت فاصله باشه بینشون اوکیه (مترونیدازول،تریپل‌سولفا،کلیندازول)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام استاتر عزیز شما تو ی تاپیکی ک مال قبلا هیت گفتی خب شهیدم ی انسانه چطوری حاجت میده مگه خداست میشه اینجا جوابتونو بدم

با اجازع

شهید یا هیچ انسان دیگری حاجت دهنده نیست حاجت دهنده فقط و فقط خداست اینا عنوانو بد میزنم باید بگن ب واسطه این شهید اب خدا حاجت گرفتن

خدا تو قران گفته بعضی وقتها برا براورده شدن خوایته ای واسطه لازمه گفته اگه کسی افراد صالح(که خب شهدا جزوشم و بهضیا ادم عادی نفسشون حقه واقعا) امام و پیامبرا رو ب درگاه خدا واسطه قرار بدین کار دریته 

شهید یا هر کسب که بهش متوسل میضم ب درگاه خدا دعا مبکنع برامون و خدا هم ب واسطه مقام بالایی ک اون شخص ب درگاهش دارع و اگه صلاح ببینه حاجت میده حالا حکمتش چیه نمیدونم

ثلا میگن نفرین پدر مادر سریع میگیره پدر مادر ک خدا نیستن خدای نکرده چون مقامشون پیش خدا بالاست ک میگیره

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز