2777
2789
عنوان

چرا من سینگلم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 5665 بازدید | 32 پست
شاید مغروری یا قیافت جوری هست که میترسن پیشنهادبدن تو قبول نکنی

زیاد رو نمیدم به پسرا ولی مغرورم نیستم 

*دلتنگمو دلتنگ نبودی که بدانی چی کشیدم *  *عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چی کشیدم*

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم الان ناراحتم ک چرا رل داشتن افتخاره  دوستام ب من میگن تووخنگی ک رل نداری نشستی خونه برو ...

من خودمم مخالف بودم ولی دیگه سینگلی بهم فشار اورده 😂

*دلتنگمو دلتنگ نبودی که بدانی چی کشیدم *  *عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چی کشیدم*

آخی

من و عشقم عاشق همیم😍😍😍تازه متولد شدم بعد تمام اتفاقات زندگیمون توام کمکم کردی ای یارم با تموم دردایی که باهم کشیدیم😞😢 همه رو از یادم میبرم بخاطر خودمون 😍🤗
تا کی آخه ☹️

تا زمانی که خواستگارتون بیاد ولی چند روز پیش باهاش صحبت میکردم گفت اسب سفیدو خوشگلم پاش شکسته

همین که خوب شد راه افتادم یکیه،💓💓💓

ما اجاره نشین این دنیایم.پولداراش رهن کردن راحت‌ترن بقیه هم ...
بابا اصن این چیزا مهم نیست ک رل نداری تو الان وقته ازدواجته ن این بچه بازیا

خواستگارم ندارم خو😂

منم😭دلم گرفته دوس پسره زیاده منتهی همه دربو داغوناش ب من پیشنهاد میدن درستو حسابیاش میرن ب بقیه پی ...

آره والا گفتی یا نمیان یا یه کسایی میان آدم می مونه چی با خودش فکر کرده

عزیزم دوست پسر از نظر خدا حرامه وگناهه 

روبه خداکن از حرامش دوری کن ودعااااا کن که خودش خواستگار خوب واست جور کنه

انشالله خدا خودش واست جور میکنه

بنده هاش همه ظعیفن به خودش که مظهر قدرت ورحمت هست خالصانه رو کن....

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری