2789
عنوان

قندم مرزه ..کمک

73 بازدید | 5 پست

سلام

قندم91هست یکی مونده به مرز 

اما تویه این هفته همش کیک و شیرینی خوردم مخصوصا امروز 

استرس دارم حالا 

میگید برم تکرار آزمایش؟یا به این راحتی ها نمیره بالا؟

دخترام دنیای منن😍😍نازنین و آیناز

چون بارداری نمیدونم 

ولی در کل شیرینی و قند و اینجو چیزها رو نخور یا اگر میخوری خیلی کم بخور در آینده خدایی نکرده بخاطر تغذیه دیابت نگیری

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
چون بارداری نمیدونم  ولی در کل شیرینی و قند و اینجو چیزها رو نخور یا اگر میخوری خیلی کم بخور د ...

دست خودم نیست 

دوروزه خیلی میخورم 

همش گشنمه

دخترام دنیای منن😍😍نازنین و آیناز

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دست خودم نیست  دوروزه خیلی میخورم  همش گشنمه

بجاش کشمش و خرما بخور یا میوه بخور

اگر پیاده روی برات بد نیست راه برو

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
خرما هم میترسم بخرم  اصلا استرس عجیبی دارم

عزززیززممم 

این دوره میگذره برای بعد مراقب سلامتی خودت باش