2789
عنوان

خواهرم

502 بازدید | 16 پست

سلام خواهر من 18 سالشه و امسال دانشگاه ی شهر دیگه قبول شده متاسفانه خانواده من خیلی دهن بینن و با هر حرف کوچیکی از دست ماها دلخور میشن خواهر من وقتی رفت ی عکس استوری گذاشت با ی دسته گل....عروس دایی من که ادم فضولیه اومده به مادرم میگه دخترت نامزد کرده؟یا خواهرم عکس باحجابش رو پروفایلش بود میگه چرا دخترتون عکس میزاره میخواد همه تعریفشو کنن؟

حالا خواهرم بلاکش کرده طرف میگه دخترتون بی ادبه و.... من به حمایت خواهرم بهش مودبانه پیام دادم دخالت نکنه ولی انقدر کار به این کوچکی رو بیخ داد و به پسردایی و زنداییم کشوند و داستان سرایی کرد که حتی مادرم امروز به ابجیم زنگ زده میگه نمیخوام درس بخونی برگرد تهران....نمیدونم چیکار کنم ابجیم شهر غریب انقدر بدحال نباشه😔😔

حرف منم اصلا پیش مامان بابام خریدار نداره که بخوام باهاشون حرف بزنم نمیتونمم از کسی خواهش کنم حرف بزنه

شما میگید چیکار کنم،

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

حال ابجیم الان داغونه طفلی

با این دهن بینی خانوادم چیکار کنم؟ابجیم اینستاشو حذف کرد ولی میگه بحثم اعتماده

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو گوشی مامانت زندایی و عروس و پسر دایی خلاصه کل خانواده رو بلاک کن😒 فضول خانوم

من شهر دیگم مامانم شهر دیگه

الانم ابجیم اینستاشو کلا حذف کرده

حال ابجیم الان داغونه طفلی با این دهن بینی خانوادم چیکار کنم؟ابجیم اینستاشو حذف کرد ولی میگه بحثم ا ...

اتفاقا اصلا نباید اینستاشو پاک میکرد اینجور وقتا باید محکم وایسی و چیزی رو ک میخوای بهشون تحمیل کنی وگرنه توسری خور بودن میشه وظیفت

من شهر دیگم مامانم شهر دیگه الانم ابجیم اینستاشو کلا حذف کرده

زنگ بزن با مامانت حرف بزن بگو خوشت میاد بشینن پشت سرت بگن دخترش عرضه نداشت درس بخونه؟؟؟ برا دخترت و خودت حرف دربیارن؟؟ 

از این حرفای خاله زنکی که مامانا رو تحریک میکنه دیگه 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘