2777
2789
عنوان

برنامه نویس

299 بازدید | 21 پست

سلام.کسی هست برنامه نویس حرفه ای باشه؟چن تاسوال دارم.اگرکسی به زبان های برنامه نویسی آشنایی داره یادراین زمینه اطلاعات داره خوشحالم میشم چن تاسوال منوراهنمایی کنه.ممنون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با کلاسای دانشگاه نمیشه برنامه نویس حرفه ای شد. فقط باید آموزشگاه بری دوره ببینی و زیاد تمرین کنی.&n ...

شماتجربش روداشتین؟بدون کلاس هم میشه؟چون دانشجوام والان تواون شهرتحصیلم کلاس خوب نیست.

شماتجربش روداشتین؟بدون کلاس هم میشه؟چون دانشجوام والان تواون شهرتحصیلم کلاس خوب نیست.

عزیزم رشته خودم فناوری اطلاعات بود که چندتا زبان برنامه نویسی باید یاد میگرفتیم. اما در حد چند خط برنامه و دستورات کلی زبان مثل c# و آموزش دادن که واقعا در حدی نبود که بشه باهاش کار کرد. خیلی از هم رشته ای هام دوره دیدن کلاسای آزاد و میتونستن مسلط تر برنامه بنویسن. من خودم علاقه نداشتم زیاد پیگیری نکردم. 

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
عزیزم رشته خودم فناوری اطلاعات بود که چندتا زبان برنامه نویسی باید یاد میگرفتیم. اما در حد چند خط بر ...

خیلی ممنون.کدوم زبان کاربردی تره .برای کسی که میخوادشروع به یادگیری کنه.اصلا دوستاتون که یادگرفتن براشون فایده وکاربردداشت؟😀

خیلی ممنون.کدوم زبان کاربردی تره .برای کسی که میخوادشروع به یادگیری کنه.اصلا دوستاتون که یادگرفتن بر ...

عزیزم من چندسال پیش لیسانسم و گرفتم و از اون موقع اصلا پیگیری نکردم. ولی همون موقع c#  و +c رو بورس بود و البته دوره های شبکه بندی کامپیوترم خیلی طرفدار داشت.

بعضی از هم دوره ای هام قرداد میبستن با شرکتهای فعال در این زمینه و تو خونه برنامه مینوشتن. درآمدشم خوب بود

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
برای یادگیری زبان های برنامه نویسی ازکجابایدشروع کرد؟تعدادمختلفی داره .

اره عزیزم 

خب برنامه نویسی حوزه های مختلفی داره 

طراحی وب 

یا برنامه نویسی اندروید و جاوا و..

کدوم شهر هستین