2777
2789
عنوان

کیا تردمیل دارند؟

52 بازدید | 10 پست

آیا راضی هستید ؟بعدش انرژی مثبت میگیرید؟  و اینکه بخرم یا نخرم یا پول اضافیه بدم براش؟؟؟

نی نی سایتیا حتما کتاب «سه دقیقه در قیامت »رو بخونید .معجزه میکنه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اهل ورزشی خوبه.من ۷ساله دارم ومرتب استفاده میکنم خوبه

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان
اگه اهل ورزشی خوبه.من ۷ساله دارم ومرتب استفاده میکنم خوبه

پسرم ۱۱ماهشه میخام تازه ورزشا شروع کنم شکمم به هیکلمم نمیخوره.واینکه زانو درد گرفتم گفتند باید پیاده روی کنی تو این هوا با بچه‌کوچیک فکرشا کن

بنظرم نده  ما داریم  ازش به عنوان چوب رختی استفاده میشه  جذابیتش فقط یک ماه

عه چرا خب ورزش کن تا از دکوری در بیاد

پسرم ۱۱ماهشه میخام تازه ورزشا شروع کنم شکمم به هیکلمم نمیخوره.واینکه زانو درد گرفتم گفتند باید پیاده ...

سلام، عزیزم،برای تناسب اندام  بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنت دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم،چون وقت باشگاه رفتنو هم نداشتم، به خانم دکتر گفتم، تمرینات ورزشی داد که تو خونه انجام میدادم، خدا خیرش بده 

لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، 🌹

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/