2777
2789
عنوان

میوه خشک؟

105 بازدید | 13 پست

خانما با سیب قرمز میشه میوه خشک درست کرد یا حتما باید سیب زرد و سبز باشه؟ من دوتا سبد سیب قرمز برام سوغات اوردن نمیدونم چیکارشون کنم راه حلی دارید؟ چون بچم سیب خشک دوست داره گفتم اگه بشه باهاش سیب خشک درست کنم

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه 

فقط یه راه بگم برای سرعت کار 

بعد که سیب ها رو ورقه کردی بچین داخل یک سینی فلزی که برات مهم نباشه اگر لکه شد، بذار روی کتری با شعله کمممم . در عرض چند ساعت خشک میشه . سیاه هم نمیشه 

من همیشه درست میکنم میشه

مزش چطوره؟ من سیب سبز و زرد درست میکنم خوبه ولی با قرمز امتحان نکردم

اره عزیزم پوست کن نازک نازک برگه برگه کن بعد ی پلرچه تمیز یا تور نازک بنداز رو بخاری بزلز رو شمعک تا ...

ممنون

مزش چطوره؟ من سیب سبز و زرد درست میکنم خوبه ولی با قرمز امتحان نکردم

خوشمزست عزیزم امتحان کن اینم با کیوی و موزم امتحان کن حرف نداره

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  
خوشمزست عزیزم امتحان کن اینم با کیوی و موزم امتحان کن حرف نداره

کیوی درست کردم دندون آدم رو یه جوری میکنه خشکش ولی موز نمیدونم چیکار کنم سیاه نشه

کیوی درست کردم دندون آدم رو یه جوری میکنه خشکش ولی موز نمیدونم چیکار کنم سیاه نشه

موز سفت بگیر من هیچکدوم از میوه هام سیاه نمیشه

موز سفت بگیر من هیچکدوم از میوه هام سیاه نمیشه

رو بخاری خشک میکنی؟ موز تو چی میچینی که نچسبه به ظرف

رو بخاری خشک میکنی؟ موز تو چی میچینی که نچسبه به ظرف

موز رو روی تور میزارم درشتم قاچ میکنم نازک باشه میچسبه من رو سبنی میچینم میزارم کنار شوفاژ دیگه کاریشون ندارم خودشون خشک شن