2777
2789
عنوان

بارداری😊

102 بازدید | 12 پست

سلام من هفته پنجم بارداری هستم فقط آزمایش بتا انجام دادم دیگه چه آزمایشی باید انجام بدم برای تشکیل پرونده در بهداشت؟؟😙😗

منم مامان محمد واسه شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی0مبارکه چند روز از وقت پری میگذره؟ 

باور نمیکنم خدا به کسی بگوید؛ نه...... خدا فقط سه پاسخ دارد. 1.چشم 2.کمی صبر کن. 3.پیشنهاد بهتری برایت دارم...... ☺️همیشه در فشار زندگی اندوهگین نشو؛ شاید خداست که در آغوشش می فشاردت. برای تمام سختی هایی که میکشی صبر کن. صبر اوج احترام به حکمت خداست🌺🌺🌺🌹🌼🌼🌼🌼
بهداشت روبیخیال بروبیرون یه چکاپ کامل بده ۳۰۰ هم هزینه اش

وقتی همون رو بهداشت با یه برگه که میدن رایگان انجام میدن چرا هزینه الکی بده 

دوست گلم میشه برای  سلامتی خانواده ام یه صلوات بفرستی ؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم دو سال ونیم انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
وقتی همون رو بهداشت با یه برگه که میدن رایگان انجام میدن چرا هزینه الکی بده 

چون چکاپ کامل نمیشی چن تا ازاوناس نه همشون ناقص میشه من به خاطراین مسعله یه سقط داشتم .تا قبل از۶ هفته نمیدن اون برگ رو و زودتر ازیه هفته جواب ازمایش نمیدن 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
چون چکاپ کامل نمیشی چن تا ازاوناس نه همشون ناقص میشه من به خاطراین مسعله یه سقط داشتم .تا قبل از۶ هف ...

نه والا برا من که دو روزه دادن همه چیزای دارم که همه باید بدونم هم هستن اون دیگه مشکل از جای دیگس و فرق میکنه  دیگه باید تحت نظر پزشک باشین

دوست گلم میشه برای  سلامتی خانواده ام یه صلوات بفرستی ؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم دو سال ونیم انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن