2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن

126 بازدید | 8 پست

ببخشید من پسرمو ۶ روزه از شیر گرفتم بعضی موقعا میاد هی میگه مه مه تا چند وقت اینطورن بچه ها؟؟؟؟شب اول خیلی اذیت کرد اما خوب همشو بیرون وددر بوده

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

من دخترم خداروشکر اصلا اذیتم نکرد.خیلی راحت گرفتمش

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خیلی بد نبود انطور که وابسته بود فعلا هی میاد میگه مه مه 

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

سینه درد نشدی؟خودت اذیت نشدی اصلا؟

اره اذیت میشه ولی من مدام عنبر نسارا دود کردم وخاکشیر 

کسی تجربه دیگه ای نداره کمک

دوست جونیا شما هم بعد شیردهی افتادگی سینه ریادی داشتین یان 

من دوره گرفتم دوماهه کلا فیت کردم اما واسم جای سوال هستش اخه ازمن انگار قهر بودن باهم الان خیلی عالی شده سفت شده