2777
2789

من خودم ۱۶۳ با ۶۰ کیلو وزنم بعد یه سوالی برام پیش اومده من با این حساب جزو کوتاها حساب میشم😭ولی پس چرا تو هر جمعی که میرم واقعا از بیشتریا حداقل یا هم قدم یا بلندتر؟ اخه جمعای مختلفیم میرم که بگم فامیلمامون کوتاهن، فامیل خودم شوهرم دانشگاه تور مسافرتی که میریم اموزشگاه خرید بیرون ینی با کسای زیادی سروکار دارم ولی حداقل جزو متوسط رو به بالا بودم حالا با خودم میگم شاید کسایی که قدشون بلنده بیشتر کامنت میذارن قدشونو بگن دلداری میدم 😂

۱۶۸ و۱۷۰ خیلی فرقی نداره من یه جا اندازه کردم ۱۶۸ یه جا دیگه ۱۷۰..وزنتون چی؟؟؟البته اگه دوسداشتین بگ ...

من قدم ۱۷۵ ولی وزنم ۵۷ خیلی کم دارم اما همه میگن خوبی، استخونبندیم خوبه به نظرتون اگه ۷،۸ کیلو وزن بگیرم خوبه 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم ۱۶۳ با ۶۰ کیلو وزنم بعد یه سوالی برام پیش اومده من با این حساب جزو کوتاها حساب میشم😭ولی پس ...

متوسطی .خوبه که .با کفش پاشنه دار اندامت زنونه و شیک میشه .

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
من قدم ۱۷۵ ولی وزنم ۵۷ خیلی کم دارم اما همه میگن خوبی، استخونبندیم خوبه به نظرتون اگه ۷،۸ کیلو وزن ب ...

خیلی لاغری بنظرم

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
وزنم 60 چرا دوستم دوسانت کوتاهتر از منه خیلی فرق داره 

شاید دوستت یه ۱۰ سانتی کم داره بهتون میگه ۲ سانت

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

من ۱۶۹ و وزنمم ۶۶.۵.

استخون بندیم نسبتن درشته نه زیاد.در حد عروس خانواده سلطنتی اسمش چی بود😁

اما مث خنگا دوس داشتم قدم ۱۶۰ بود و وزنمم ۵۵😒

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد