2777
2789

مادرم یه وام برا تعمیر خونش واسه سیل  پارسال لرستان دادن اونم 15 تومن خونش هم کلی ترک برداشته  بعد یه داداش دارم اومده وام از مادرم گرفته خونه خودش ک تازه خریده داره تعمیر میکنه ب مامانم گفته خودم خونت کچ سفید می کنم و بهش هیچ پول نمیده   حالا مادرم شیر آلات خونش همش خرابن و چکه می کنن و آبگرمکن همه خرابه   وام خونه هم گردنش  من چیکار کنم جلو بردار در بیام خونه منم یه شهر دیگه اس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم شما دخالت نکن بزارین مادرتون خودش بگه چون خودشون پول دادن از شما نپرسیدن که.منم هر وقت تو دعوا طرف مامانم و داداشم گرفتم نتیجه نداد هیچ بدترم شد تصمیم گرفتم بزارم خودشون از پس هم بر بیان

دوست عزیزی که داری امضامو میخونی میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی؟دعا کن خدا مشکلاتمو حل کنه ،جوری خوشبخت بشم که هر کسی که با حرفاش  و رفتارش عذابم داد سخت پشیمون بشه، فقط همین 😔😔😔
به نظرم شما دخالت نکن بزارین مادرتون خودش بگه چون خودشون پول دادن از شما نپرسیدن که.منم هر وقت تو دع ...

نمیدونم ولی واقعا وضعیت مادرم خیلی از اون بد تره یه اجی دارم ک نامزد و یه داداش   کوچیک خواهرم فردا کی جهیزیه شو میده 

اره عزیزم.  ولی نه با دعوا 

بگو مادر باید امکانات اسایشش فراهم باشه    اوهست که داره پیر میشه    ما باید خونه شو ایمن کنیم دل خودمون راحت باشه بعدم عیب های خونه شو بگو       وحرف از وام خم پیش بیار.  ولی همه حرفات با دلسوزی و مهربونی باشه 

حالا اگر او خواست بجنگه تو هم جواب بده.   دختر دلسوزتره برا پدر ومادر         مادر هم نگاهش به احترامیه که بچه هاش  براش قائل هستن 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو
نمیدونم ولی واقعا وضعیت مادرم خیلی از اون بد تره یه اجی دارم ک نامزد و یه داداش   کوچیک خواهرم ...

این دیگه به وجدان برادرتون برمیگرده  خودتون هر چی تو دلتون هست  و میخواین به برادرتون بگین به مادرتون مشاوره بدین ایشون به برادرتون بگه شاید مشکل حل شد

دوست عزیزی که داری امضامو میخونی میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی؟دعا کن خدا مشکلاتمو حل کنه ،جوری خوشبخت بشم که هر کسی که با حرفاش  و رفتارش عذابم داد سخت پشیمون بشه، فقط همین 😔😔😔
حالم خیلی گرفتهم اس اصلا به فکر مادرم نیستن

چرا همون اول مادر قبول کرد 

مادر منم طلاهاشو داد به یکی از داداشام   بعدا هر کاری کرد داداشم میگفت برا گذاشتن تو کمده که براچیته طلا.       ولی من گفتم.   من بهش گفتم تا بهت داده الان هم من میگم طلای مادر رو بهش بده اینقدر پاپیچ شدم تا تونستم بگیرم.     ولی با دلسوزی و آرام آرام 

شما هم بگو حتی اگر ناراحت شد دوباره هم بگو  

ینقدر دلسوزی بکن برا مادر. تا دل برادر به رحم بیاد 

فقط میدونم برادرت خیلی نامرده

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞

خوب پسرا یکی مدام کنار گوششون   میخونه و همه چی رو هرطور خودش دوست داره جلوه میده 

پسرا  نه که دلشون نخواد      فکر میکنن مادر میتونه تحمل کنه زنشون نه 

مادر من چهار تا پسر داره اولی پزشکه دومی معلمه سومی وچهارمی مغازه دارن 

الان یک ساله یخچال نداشته.     خراب شده بود 

همه شونم مدل به مدل عوض کردن یخچالهاشونو

دلشون نیومد کهنه شونو بدن مامان 

تا دیروز داداش کوچیکه که مجرده رفت یه دونه نو جدید خرید براش گفت اگه مامان طوریش بشه یادم میاد دلم میسوزه.  . ولی بقیه میگن برا چیشه