بچه ها خاهرا شوهرم با جاریم عروسیم ک جمعه این هفته هست همه میخان تاج بزارن بنظرم خیلی چرته کارشون 😩 اخه عقدم هم ایطور کرده بودن با اینک خودم تاج نزاشته بودم
الان که دیگه خیلی عروسو غلیظ آراریش نمیکنن نگران نباش اکثرا حالت گریم داره والا ما امسال چند تا عروسی رفتیم اونایی که خیلی حساس بودنو هی ارایشگاه عوض کرده بودند کمتر زیبا شده بودن ولی یکیشون که اتفاقا از همه در حالت عادی زشتر بود اصلا سخت حساس نبود خیلی قشنگ شده بود
وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن
میخونم بعد عروسی ادامه میدم دانشگاه نمیرم فقط دیپلم گلم
چرا خب؟با شوهرت صحبت کن حتما دانشگاه برو ادامه تحصیل بده سعی کن سرکار بری.زود بچه دار نشی خودتو اسیر کنی.
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
بحدا . بعد لباس عروس خواهرشوهر پوفی هم بود خیلی گند بود از وسط مهمونا میرف میومد . با دوماد میرقصید من بچه بودم ولی مامانم میگ عروس سر همین خواهرشوهر و حسادتاش و مسخره بازیاش اخر طلاق گرفت . فقط یادم عروس تور داشت خواهرشو نداشت . خواعرشوهر ی شینیونیم کرده بودا انگاری واقعا عروسیشه . تو کوچه هم ی مانتو از روری لباس عروس میپوشید و میگشت چقدم خیال خوشتیپ بودن میکرد
😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍. ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤
من ندیدم عکستو ولی عروس خودش یه چیز دیگه س کسی بقیه رو نمیبینه
افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش