بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه اول هست گلم من که دکترم گفت برای بچه اول باید تمام خصوصی باشه
بچه اولمه واللا يه ماه ديگه به دنيا مياد تا ديروز مادر شوهرم ميگفت بهترين بيمارستان ميبريمت الان ميگن برو بيمارستان دولتي شنيدم اونجا هم كلا طبيعي ميكنن بعد كه رو به موت شدي سزارين نيكنن
چرا واقعا نمیخواین برای زایمانتون هزینه درست کنید تو بیمارستان خصوصی زایمان کنید.قطعا فرقی بین بیمارستان خصوصی و دولتی هست.
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
بچه اولمه واللا يه ماه ديگه به دنيا مياد تا ديروز مادر شوهرم ميگفت بهترين بيمارستان ميبريمت الان ميگ ...
خب به مادرشوهرت چه ربطی داره؟
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
من بیمارستان خصوصی زایمان کردم ولی هر کار کردم سزارینم نکردن کلا ممنوعه ظاهرا .... درضمن بیمارستان خصوصی خیلی با دولتی فرق داره حتما برو خصوصی برای خودت ارزش قایل شو درد کمی قرار نیست تحمل کنی که دیگران برات تصمیم بگیرن
آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ..اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم...