2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه اول هست گلم من که دکترم گفت برای بچه اول باید تمام خصوصی باشه

بچه اولمه واللا يه ماه ديگه به دنيا مياد تا ديروز مادر شوهرم ميگفت بهترين بيمارستان ميبريمت الان ميگن برو بيمارستان دولتي شنيدم اونجا هم كلا طبيعي ميكنن بعد كه رو به موت شدي سزارين نيكنن

بچه اولمه واللا يه ماه ديگه به دنيا مياد تا ديروز مادر شوهرم ميگفت بهترين بيمارستان ميبريمت الان ميگ ...

الان کلا سزارین ممنوعه تو دولتی ها من که پرسیدم اینطور گفتن جز اینکه اضطراریهستش

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

چرا واقعا نمیخواین برای زایمانتون هزینه درست کنید تو بیمارستان خصوصی زایمان کنید.قطعا فرقی بین بیمارستان خصوصی و دولتی هست.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
بچه اولمه واللا يه ماه ديگه به دنيا مياد تا ديروز مادر شوهرم ميگفت بهترين بيمارستان ميبريمت الان ميگ ...

پارتی پیدا کن خواهرم آشنا داشت سزارین شد

این سایت شده پاتوق خاله زنک بازی تویی که توهین میکنی فقط و فقط شعور نداشته ات و به رخ میکشی

خب به مادرشوهرت چه ربطی داره؟

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
دولتی و خصوصی نداره مادر الان هیج جا بی دلیل سز نمیکنن

بیمارستان پاسارگاد انجام میده

در مسیر آرزوهایمان اگر سمج بودیم، در زندگی دیگران، در قضاوت کردنِ دیگران، و در حسادت کردن به دیگران، اینقدر سمج نمی شدیم …

من بیمارستان خصوصی زایمان کردم ولی هر کار کردم سزارینم نکردن کلا ممنوعه ظاهرا .... درضمن بیمارستان خصوصی خیلی با دولتی فرق داره حتما برو خصوصی برای خودت ارزش قایل شو درد کمی قرار نیست تحمل کنی که دیگران برات تصمیم بگیرن 

آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ..اما     دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم...