2777
2789

مامانم بادجون رو تو آب و سرکه جوش میده یکم که نرم بشه

بعد با گل کلم چرخ میکنه

ادویه میزنه و با سرکه میذاره تا جا بیفته

معمولا یک هفته بعد آماده ست

ادویه ش هم بستگی هب ذائقه خودتون داره اما مامانم نمک و زیره کوبیده میریزه

یا رب زجهان ، لطف تو کافیست مرا ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم امسال درست کردم تایپک زدم راجبش ببین میتونی پیدا کنی. یکی دستورش گذاشت برام. خیلی خوشمزه شده حیف معده ام درد میکنه خودم نتونستم بخورم فقط در حدی که طعمش ببینم چجوریه الانم یه پیاله مونده ازش

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
چقد سرکه باید بریزم؟؟؟


وقتی ترشی رو توی بطری یا بانکه ریختی باید به قدری سرکه داشته باشه که موادت زیر سرکه باشه تقریبا نصف یک بند انگشن سرکه باید از موادت بیشتر باشه

یا رب زجهان ، لطف تو کافیست مرا ...

وقتی ترشی رو توی بطری یا بانکه ریختی باید به قدری سرکه داشته باشه که موادت زیر سرکه باشه تقریبا نصف ...

اهان مرسی .. موقعی ک‌میگی بختر پز بشه میگم  سرکه چقد بریزم

خدایا پشت و پناهم باش 
اهان مرسی .. موقعی ک‌میگی بختر پز بشه میگم  سرکه چقد بریزم


اها تقریبا نصف نصف -یعنی نصف اب و نصف سرکه

یکم بجوشه که بادمجون نرم بشه کفایت میکنه

یا رب زجهان ، لطف تو کافیست مرا ...

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز