2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

92 بازدید | 19 پست

سلام من تنبلی تخمدان داشتم سه ماه قرص سپترون کامپاند خوردم رفتم سونو گفت رفع شده ولی هنوز پری هام نا منظمه الان هم هفت ماهه که اقدام کردم برای بارداری هر ماه هم نا امید میشم امکان داره اصلا باردار نشم ديگه کم کم دارم میترسم 

امضا قبلی 😍من ميدونم ديگه این ماه حاجت دلمو میگیرم و مامان میشم 😍خدا جونم مرسی که تو بهترین ماهت هدیتو بهم دادی لطفا مواظبش باش تا سالم بیاد بغلم😘😘😘😘لطفا برا سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید 😍😍😍

نه تا یکسال طبیعیه.. استرس نداشته باش

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

کیست نداری؟

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنبلی تخمدان مگه درمان داره که رفع شده .. تنبلی تخمدان پیشگیری و بهبود داره رفع نمیشه

شایدم بشه 

مامانم از ۱۷سالگی تا الان هی خوب میشه هی دوباره میاد سراغش

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
کیست نداری؟

Pco دارم

امضا قبلی 😍من ميدونم ديگه این ماه حاجت دلمو میگیرم و مامان میشم 😍خدا جونم مرسی که تو بهترین ماهت هدیتو بهم دادی لطفا مواظبش باش تا سالم بیاد بغلم😘😘😘😘لطفا برا سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید 😍😍😍
Pco دارم

بخاطر اینه ...پلی کیستیک هستی.... باید درمان شه

تنبلی تخمدان مگه درمان داره که رفع شده .. تنبلی تخمدان کنترل داره رفع نمیشه

پیش ماما هم که رفتم همينو گفت. گفت رفع نميشه اما خب انقدر کم میشه که حتی تو سونو هم معلوم نیست 

انشالله باردار میشی...خیلیا بودن تنبلی تخمدان داشتن باردار شدن

ممنون عزیزم انشالا 

من تنبلی تخمدان دارم با کلومیفن حامله شدم این مشکل ما درمان نداره فقط با دارو و پرهیزات میشه کنترل ک ...

چند وقت قرص خوردی؟