2777
2789
عنوان

کلید اسرار

162 بازدید | 12 پست

خانمها شده یه اتفاقی توزندگيتون بیفته یاد فیلم کلید اسرار بيفتين من برام اتفاق افتاده تو زندگی خودم

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله شده چوب خدا صدا نداره

منم یه چیزی رو چند وقته فهمیدم من شیش ساله ازدواج کردم سال اول باردار شدم بچه م پسر بود به دنیا اومد بعد دوهفته از دستش دادم سال بعدش باردار شدم این یکی بچم هم پسر بود بعد دوهفته اینم از دست دادم بعدش فهمیدم شوهرم وقتی 15يا16سالش بوده مادرش که دوقلو پسر باردار بوده مجبور کرده که بچه هارو سقط کنه تاوان کار اونو من و بچه هام پس دادیم 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

وای کلید اسرار چه فیلم ضایعی بود

درجا تلافی میشد

یارو به یکی فحش میداد بعد دو دقیقه بعد زااااارت میمرد🤣

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
منم یه چیزی رو چند وقته فهمیدم من شیش ساله ازدواج کردم سال اول باردار شدم بچه م پسر بود به دنیا اومد ...

همسرتون مجبورکرده مادرشو؟ اون موقع اگه اینطورم باشه پسر۱۵،۱۶ساله یه کارهیجانی کرده زیادتوگیروبندگناه واین چیزانبوده که ذهنتونواز این چیزاخالی کنین دورازعدالت خداست بخاطر گناه واشتباه یکی دیگه کسی ومجازات کنه

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
همسرتون مجبورکرده مادرشو؟ اون موقع اگه اینطورم باشه پسر۱۵،۱۶ساله یه کارهیجانی کرده زیادتوگیروبندگناه ...

فکرم درگيره 

منم یه چیزی رو چند وقته فهمیدم من شیش ساله ازدواج کردم سال اول باردار شدم بچه م پسر بود به دنیا اومد ...

چرااااا شوهرت این کارو کرده 😲

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
وای کلید اسرار چه فیلم ضایعی بود درجا تلافی میشد یارو به یکی فحش میداد بعد دو دقیقه بعد زااااارت م ...

خب فیلمه دیگه نمیشه که ۱۰سال طولش بدن😶😂😂😂😂

بهترین چیز درباره من تویی..♡
چرااااا شوهرت این کارو کرده 😲

چه میدونم گفته اشتباه کردی بچه دارشدي پنج تاداری  نمی خوایم دیگه بچه بياري

چه میدونم گفته اشتباه کردی بچه دارشدي پنج تاداری  نمی خوایم دیگه بچه بياري

عزیزم شوهرت 15 ساله بوده ننش ک 15 ساله نبوده 

سقط نمیکرده

گناه گردن مادره عزیزم

فکرتم درگیر نکن

خدا میخواسته یه گلدختر ناز بچه ی اولت باشه

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️