2777
2789
آخه جاش تو کمد تو جعبه لوازم آرایشیم که خالیه هست و رمز هم داره خب کاره کی میتونه باشه خلاصه کارم ...

یک سوال داروخونه تو شهرتون ندارین😒خوب اگر لازم داشت میرفت میخرید از داروخانه 😐

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

ما عقد کرده بودیم تو کمد همسرم کاندوم داشتیم یه بسته کامل باز نشه فرداش دیدیم نصفش نیست البته خواهرشم عقد کرده بود فکر کنم اونا برداشتن نمی دونم والا بالاخره نفهمیدیم کی برداشته

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی بعضی از زنا خوشی زده زیر دلشون. وقتی برا ی ک ا ن ... ک نیست اینجوری میخوای زندکی بپاشونی بری و ول کنی از همین الان بهتره. شاید بدشمردی و ... هزار تا چیز دیگه. تو یا شوهرت رو تیز تر و زرنگ تر میکنی و دروغگو بار میاری یا ک ول میکنی و میری و خوشبختیتو میدی دست ی فرصت طلب دیگه. بمونی و هی گیر بدی اونم برا این چیز ک هزار تا شک توشه میشی ی زن شکاک افسرده و پیر زندگیتو داری زهر مار میکنی. خود دانی.

خب چرا ب روش اوردی چرا زرنگ تر و هشیارش کردی خیلی ببخشیدا اگه اون هزار تا کار دیگه هم میکرد ک راحت بود و الان همونو با پیچیدگی و سیاست بیشتر انجام میده دوبارم ک گیر دادی و دعوا شد حرمتت میره زندگیت میره بچت فنا و فدای این چیزا میشه . بقران من شاید ده تا زن میشنیاسم ک خودشون ب من گفتن ک شوهرم فلانه و دقیقا منم دیدم مرده ک فلانه ولی ب زنه گفتم تو شکاکی و خب ی کم زندگیتو جمع کن میدونی چرا چون بچه داشتن چون زنع چهرش از شک ک واقعی بود هم زرد بود دلم میسوزه ک مرده میرع عیش زنه پیر میشه. تو هم سر گرم لذت های درست زندگیت شو. شوهرتم توی مشت خودت نگه دار. شب خونتو ول نکن هر از گاهی میری خونه مادرت میگی هشت بیا دنبالم خودت شش با ازانس بیا بگو میخواستم برم حمام یا بچه رو بردم یا هزار تا چیز دیگه ک خیالشم بابت خونه اروم نباشه هر از گاهی درباره مشکلات رابطه جنسی متعدد از ایدز و زگیل و قربانی شدن بچه ها بگو براش یا ی فیلم دان کن و بذارید ببینید.البته الان ک لو دادی بذار  ی چند ماه دیگه ک حساس نشه. اینم بگم عزیزم زنی می شناسم ک بسیار خوش برخورد کدبانو هنرمند درجه یک و هزار تا چیز دیگع شوهره هرز میپره این زنه هم زندگیشو میکنه و خوشه حالا بیاد خونه پدر پیرش اون دق میکنه خودشم داغون تر شوهرشم ک رها از همه چی . میدون خالی نکن.خودتم ب خاری نکش.

خب چرا ب روش اوردی چرا زرنگ تر و هشیارش کردی خیلی ببخشیدا اگه اون هزار تا کار دیگه هم میکرد ک راحت ب ...

ممنون از همدردیت عزیزم

حرفهات آرومم میکنه

ولی خب دلم اصلا آروم و قرار نداره

اصلا نمیتونم باهاش عادی رفتار کنم و فکر کنم هیچ اتفاقی نیفتاده

خب چرا ب روش اوردی چرا زرنگ تر و هشیارش کردی خیلی ببخشیدا اگه اون هزار تا کار دیگه هم میکرد ک راحت ب ...

خودشم بهم میگفت چرا انقد زود قضاوت میکنی

ایکاش وایمیستادی ببینی آیا قضیه تکرار میشه بعد مطرحش میکردی

2790
2778
2791
2779
2792