2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شما بودین چیکار میکردین؟

از یه طرف پسری که تو شهر خودتونه و چندبار همدیگه رو دیدید و مطمئنید از لحاظ ظاهری همدیگه رو پسندیدید و ۵ دفعه در طی چندین سال خواسته با شما باشه ۲ بارش و خودتون قبول نکردید ، ۲ دفعه ش قبول کردید اما وقت نمیذاشته و جدا شدید و برای بار پنجم که اومده رفتارش از نظر عاطفی فرق کرده ، ابراز علاقه و محبت کلامی می‌کنه و بیشتر از قبل وقت می‌ذاره اما ۲_۳ شبه به گفته ی خودش از خستگی نیومده باهاتون حرف بزنه .....

چند سالشه؟

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

از طرف دیگه پسری که یه شهر دیگه ست ، فقط عکساتون و دیده و مطمئن نیستید اگه از نزدیک همدیگه رو ببینید از هم خوشتون میاد یا نه ، از نظر علمی طبق گفته های خودش خیلی بالاتر از شماست و یه درصد هم نمیتونید فکر کنید که رابطه تون باهاش به جایی میرسه (منظورم ازدواجه البته درحالیکه خودم دیگه از فکر ازدواج اومدم بیرون و حتی با اولی هم به فکر ازدواج نیستم اینو مینویسم )و به خاطر اولی کنارش گذاشتید اما هنوزم پیگیره و درست موقعی که ۳ روزه به خاطر حرف نزدن با پسره اولی دلخور هستید دومی میاد باهاتون عاشقانه حرف میزنه و میگه منتظر می مونه هر موقع که اولی رفت برگردید بهش چیکار میکنید؟

شما بودین چیکار میکردین؟ از یه طرف پسری که تو شهر خودتونه و چندبار همدیگه رو دیدید و مطمئنید از ...

به این ادمها میگن ادمهای سمی

بذارش کنار

علاقه ایی وجود نداره و فقط چون فرد بهتری پیدا نکرده برمیگرده بهت و بعدم میذاره میره

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
به این ادمها میگن ادمهای سمی بذارش کنار علاقه ایی وجود نداره و فقط چون فرد بهتری پیدا نکرده برمیگر ...

الان که این حرف و زدی یکم ته دلم ریخت. اما ما تازه داریم آشنا میشیم یعنی رابطه ای بینمون شکل نگرفته هنوز