2777
2789
عنوان

زلزله

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 114 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای زلزله خیلی بده.دوسال پیش که اومد،همین سه رو دیگه سالگردشه،اولین بارش خیلی طولانی و وحشتناک بود.ت ...

زلزله ورزقانم خیلی بد بود😢

ایشاللا این یکی همینجا تموم بشه دیگه

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

من دوتا بچه کوچیک دارم فقط نگران اونام که یه وقت خدایی نکرده اومد چیکار کنم خودشم طبقه سوم اصلا نمیش ...

با بچه کوچیک خیلی سخته.منم دو تا بچه کوچیک دارم دیشب یکیش رو من برداشتم یکی رو هم همسرم رفتیم حیاط

میشه واسم یه صلوات بفرستین😘😘😘
من دوتا بچه کوچیک دارم فقط نگران اونام که یه وقت خدایی نکرده اومد چیکار کنم خودشم طبقه سوم اصلا نمیش ...

جای امن خونه رو شناسایی کن 

وسایل اویزون رو دیوار که احتمال سقوط دارن رو شب بردار 

خونه هم هیچ وقت اوار نمیشه .چون ستون دارن .فقط در دیوارش میریزه 

با بچه کوچیک خیلی سخته.منم دو تا بچه کوچیک دارم دیشب یکیش رو من برداشتم یکی رو هم همسرم رفتیم حیاط

یله خیلی سخته خدا بهمون رحم کنه دیشب بچه های من خواب بودن هیچی نفهمیدن ما هم هیچ جا نرفتیم فقط چند ساعت نشستیم بالا سرشون

من تو خونه سردمه، اون طفلیا تو این سرما چیکار میکنن😢😭😭

آره بخدا 😢

خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم    چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه     اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖
چتونههههه چتونههههههه؟؟؟؟؟ دیشب تبریز زلزله اومده امشب بقیه از شمال و چنوب و تهران و کرج چتونهههههه ...

دور و اطرافشم اومده

بهرحال آدمه و ترساش

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔