2777
2789
عنوان

زلزله

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 114 پست
ایشون اضطراب دارن بخاطر همین خیلی معذرت میخوام براشون توهم پیش میاد

آره توهم پیش میاد ولی داداشم خونه اش سه طبقه اس زنگ زد گفت اومده

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما کرج می فهمیمیم بعد تو تو خود تبریز متوجه نمیشییی🙄 شدیدا نگران جونتم حواست باشه هوشیار باشید😽😽 ...

مام کرجیم ولی نمیفهمیم البته فامیلمون که کرجه فهمیده بود ما خونمون ویلاییه شاید واسه اونه زیاد احساس نمیشه ولی غروب مامانم گفت یه لحظه لرزید .خداکنه که نیاد

من خود زلزله رو هم نمیفهمم چه برسه به پس لرزه 😆😆😆😆

وای بلا به دور یه صدای وحشتناکی داره که نگو

من دیشب داشتم میدوییدم تکونای خونه رو به چشم میدیدم

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

ما کرج می فهمیمیم بعد تو تو خود تبریز متوجه نمیشییی🙄 شدیدا نگران جونتم حواست باشه هوشیار باشید😽😽 ...

شما متوجه میشید واقعا میگم خونمون نمیلرزه فقط انگار قلنجش داره می‌شکنه پس زلزلس

یه الارمی بذار وقتی زلزله اومد بفهمی 

لیوان گذاشتم

بچه ها من رشت هستم یعنی بازم به اون شدت میاد که اینجا بلرزه؟؟ دیشب خیلی بد بود مثل گهواره تکون خوردیم😓😓😓😓😓🙁🙁🙁

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁
صداش بیشتر ترس داره  خونت ویلیایه ؟ میشه فرار کرد؟

آره خیلی ترسناکه. دیشب سه لحظه احساس کردم یه چیزی داره منفجر میشه کل شیشه ها تکون میخوردن، تختمونو انگار زده بودن به ویبراتور، خیلی ترسناک بود من و شوهرم داشتیم میلرزیدیم

خونه خودمون دو طبقه اس اما الان خونه مامانمم

تروخداااا مگه میشه ما دیشب از ترس زدیم بیرون نیم ساعتی چرخیدیم بعد با ترس برگشتیم خونهه

واقعا؟ آره بخدا، البته همسرمن گفت که دیشب از خواب بیدارشده و حس کرده که زمین داره میلرزه اما من گفتم شاید خواب دیده 😥