لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمیآید رفیق💔 زندگی کردن به عاشقها نمیآید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمیآید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کردهاند💔 از لب معشوقههامان ها نمیآید رفیق...💔
ایشون اضطراب دارن بخاطر همین خیلی معذرت میخوام براشون توهم پیش میاد
آره توهم پیش میاد ولی داداشم خونه اش سه طبقه اس زنگ زد گفت اومده
لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمیآید رفیق💔 زندگی کردن به عاشقها نمیآید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمیآید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کردهاند💔 از لب معشوقههامان ها نمیآید رفیق...💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما کرج می فهمیمیم بعد تو تو خود تبریز متوجه نمیشییی🙄 شدیدا نگران جونتم حواست باشه هوشیار باشید😽😽 ...
مام کرجیم ولی نمیفهمیم البته فامیلمون که کرجه فهمیده بود ما خونمون ویلاییه شاید واسه اونه زیاد احساس نمیشه ولی غروب مامانم گفت یه لحظه لرزید .خداکنه که نیاد
من خود زلزله رو هم نمیفهمم چه برسه به پس لرزه 😆😆😆😆
وای بلا به دور یه صدای وحشتناکی داره که نگو
من دیشب داشتم میدوییدم تکونای خونه رو به چشم میدیدم
آره خیلی ترسناکه. دیشب سه لحظه احساس کردم یه چیزی داره منفجر میشه کل شیشه ها تکون میخوردن، تختمونو انگار زده بودن به ویبراتور، خیلی ترسناک بود من و شوهرم داشتیم میلرزیدیم
خونه خودمون دو طبقه اس اما الان خونه مامانمم