2777
2789
عنوان

عشق یا...

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 47 پست

عشقم

امکانات بخوره توسر دومیه من خودمو نمیفروشم

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

با عشقم.چون میتونم باهاش تلاش کنم و بدست بیارم اما اگه همه چی داشته باشم عاشقش نباشم به هیچ نمی ارزه چون لذتی از داشته هام نمیبرم.خیلی ها رو میشناسم غرق در مال دنیان ولی زن و مرد به هم بسیار سردن و خانواده از هم پاشیده دارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم حتی اگه انتخابت اشتباه باشه و مجبور بشی طلاق بگیری خیلی بهتره از اینکه تا آخر عمرت حسرت بودن در کنار کسی که عاشقی رو بکشی😞

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
دو روز که احتیاج به امکانات داشتید بی پول شدید همچین عاشقی از یادتون بره..😁😁 من در زمانه الان ...

اون عاشق نیست که

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

عشق فقط به درد این میخوره بزاریمش لب کوزه و آبشو بخوریم...عمر کوتاهه بخاطر عشق نباید خرابش کرد چون تا عشق بخواد پولدار بشه سرت مثل دندونات سفید شده و دیگه هیچی برات مهم نیست..اینو از یه عاشق سینه چاک به عشقش رسیده میشنوید

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...مولانا. 
معلومه که با عشقم .. البته عشق عاقلانه .. که با عقلم و بعد با دلم انتخابش کردم هیچیم نداشته باشه پا ...

عزیز عکس پروفایلت خودتی؟؟؟انقد حس خوبی بهم میده.دلم میخواد کلی باهات حرف بزنم انگار چند ساله میشناسمت

پروفایلو عوض کردید بالاخره؟😃

سلام بر آبجی شاد .. آره هر چی میذارم یکی ایراد میگره

در آستانه پیری ، گلایه از شب دنیا ، بد است مرد حسابی ... به احترام دیازپام ، بدون قصه و بوسه ، تلاش کن که بخوابی
عزیز عکس پروفایلت خودتی؟؟؟انقد حس خوبی بهم میده.دلم میخواد کلی باهات حرف بزنم انگار چند ساله میشناسم ...

خیلی شبیهمه🤭

عزیزممم درخدمتم😍

💏🎀 ۱۱ تیــــر ماه ۹۹ بعد از سختیا تو #کرونا عروس شـــدم 🎀💏