2777
2789
تو نباس حرف زشت میزدی تا نرن مامانشونوبرات بیارن

حرف زشت نبود بخدا ی سؤال بود نمیتونستم جواب ندن خودتم ک بودی اونجا از توام پرسیدم ک 

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بی خبرم چی گفتی مگه ترکوندنت

واقعن بخدا رومخن بعضیا براش متأسفم هرکی بوده خیلی ....بوده

خب به نی نی یار پیام بده بگو از تعلیقی درت بیارن

رواعصابم رفتن خداشاهده اح اح انگار چی گفتم ازین بدترا میان حرف میزنم چرا اونارو تعلیق نمیکنن

کاربریتون رو من بستم و کسی هم گزارش نزده بود

من خودم پستتون رو دیدم و کاربریتون رو بستم 

ضمنا هر کاربر فقط حق داشتن یه کاربری رو داره و اون یکی کاربریتون هرگز باز نمیشه

حرف زشت نبود بخدا ی سؤال بود نمیتونستم جواب ندن خودتم ک بودی اونجا از توام پرسیدم ک 

کدوم یادم نیس؟🤔

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
کاربریتون رو من بستم و کسی هم گزارش نزده بود من خودم پستتون رو دیدم و کاربریتون رو بستم  ض ...

خو لاقل اینو میبستین ک از اسمش خوشم نمیومد چرا اونو بستین؟؟حرف بدی زده بودم مگه؟؟

کاربریتون رو من بستم و کسی هم گزارش نزده بود من خودم پستتون رو دیدم و کاربریتون رو بستم  ض ...

الان اونو راهی نیس باز کنین اینو تعلیق کنین؟؟من موندم چرا آخه حرفه بدی زده نشد ک

بله سوالی که از کاربرها بعنوان حقیقت پرسیده بودین    

اوففففففففف 😂😂😂😂😂خایله خب بابا ازون بدتراهم ک دیدم من چرا تعلیق نشدن پ

جرئت یاحقیقت؟

آهااااا

نمیدونم بی جنبه میجنبه ان دیه

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
آهااااا نمیدونم بی جنبه میجنبه ان دیه

ن بابا نی نی یار شب خودش تعلیق کرده میگم چرا حرف بدی زده شده میگه آره سؤالی ک بعنوان حقیقت از کاربران پرسیدی😂😂😂😂آخه من ازون بدتراهم دیدم چرا اونارو تعلیق نکردن پ 

شما گزارش بزنید یا تو خصوصی یه من بگین قطعا رسیدگی میشه 

همین دیگه من مشکلم اینه گزارش زدن بلد نیستم چطور پست منو دیدین ک همچی بد هم نبوده ازونارو ندیدین آخه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792